Chris_Sandiego 297 Parašė Spalis 27, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=9W9Q8o5A7GI&feature=youtu.be Editas nemano, o visiems puikiai žinomas Misha_Morozov. Ace yra mano. White Blackk Putinas Pusbrolis_Antanas 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Colinas 243 Parašė Spalis 27, 2015 Jie visi su glockais,dgl ir t.t o tu su ak todėl nk gero iš to ace Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Chris_Sandiego 297 Parašė Spalis 27, 2015 Šią dieną 2015-10-27 į 17:32, Colin_Sarkys rašė: Jie visi su glockais,dgl ir t.t o tu su ak todėl nk gero iš to ace Paskutinis su AWP sedėjo, prieš ši raunda jiems nebuvo ECO nujėmiau tik 4. Bet kame zjbs aš eco darydamas savo ranke nujėmu apie 1-3. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas'Chill 801 Parašė Spalis 27, 2015 Nieko įdomaus, force'o ace'as, jeigu Misha nori paedit'int dar daug gerų frag'ų tai tegul į pm man parašo =) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Chris_Sandiego 297 Parašė Spalis 27, 2015 Šią dieną 2015-10-27 į 17:37, Tadas'Chill rašė: Nieko įdomaus, eco ace, jeigu tu moki edit'int tai galiu atsiųsti nemažai gerų frag'ų paedit'int. Taigi po video parašyta kas EDITINO, bet gali atsiusti skype numesk į AŽ paprašysiu padarys. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Spalis 27, 2015 (redaguota) Tas editas... juoktis net norisi arba verkti ;( Žaidėjas gauna vieną ispėjimą už: Bereikšmių pranešimų rašymas. Redaguota Lapkritis 19, 2015 Velnelis_Camel Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Chris_Sandiego 297 Parašė Lapkritis 5, 2015 Šią dieną 2015-10-27 į 18:59, Lukas rašė: Tas editas... juoktis net norisi arba verkti ;( Ka padarysi, kad lietuviai temoka PEIKTI kiekviena darba, o jai si darba butu padares koks Kapelis butu komentarai - Oi labai grazu tu mano dievaitis pasirasyk ant manes. Nu ir gyvenkit tokiam susikslyne. Nekreipk demesio i gramatika cia ir taip klavietura apgailetina tokie kaip tu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose