Chris_Sandiego 297 Parašė Spalis 27, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=9W9Q8o5A7GI&feature=youtu.be Editas nemano, o visiems puikiai žinomas Misha_Morozov. Ace yra mano. Putinas Pusbrolis_Antanas White Blackk 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Colinas 243 Parašė Spalis 27, 2015 Jie visi su glockais,dgl ir t.t o tu su ak todėl nk gero iš to ace Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Chris_Sandiego 297 Parašė Spalis 27, 2015 Jie visi su glockais,dgl ir t.t o tu su ak todėl nk gero iš to ace Paskutinis su AWP sedėjo, prieš ši raunda jiems nebuvo ECO nujėmiau tik 4. Bet kame zjbs aš eco darydamas savo ranke nujėmu apie 1-3. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas'Chill 801 Parašė Spalis 27, 2015 Nieko įdomaus, force'o ace'as, jeigu Misha nori paedit'int dar daug gerų frag'ų tai tegul į pm man parašo =) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Chris_Sandiego 297 Parašė Spalis 27, 2015 Nieko įdomaus, eco ace, jeigu tu moki edit'int tai galiu atsiųsti nemažai gerų frag'ų paedit'int. Taigi po video parašyta kas EDITINO, bet gali atsiusti skype numesk į AŽ paprašysiu padarys. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Spalis 27, 2015 (redaguota) Tas editas... juoktis net norisi arba verkti ;( Žaidėjas gauna vieną ispėjimą už: Bereikšmių pranešimų rašymas. Redaguota Lapkritis 19, 2015 Velnelis_Camel Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Chris_Sandiego 297 Parašė Lapkritis 5, 2015 Tas editas... juoktis net norisi arba verkti ;( Ka padarysi, kad lietuviai temoka PEIKTI kiekviena darba, o jai si darba butu padares koks Kapelis butu komentarai - Oi labai grazu tu mano dievaitis pasirasyk ant manes. Nu ir gyvenkit tokiam susikslyne. Nekreipk demesio i gramatika cia ir taip klavietura apgailetina tokie kaip tu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose