Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[Pamoka] Kaip apsaugoti kompiuteri nuo Dos ataku.

Egidijus_Bumeris

Rekomenduojamas pranešimas

Anketa


 


1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:


2. Kam skirta ši pamoka (serveriui, forumui ar TeamSpeak'ui): Labiau kompiuteriui ir pačio saugumui


3. Informacija apie pamoką (pamokos apibūdinimas):


Pradžioj pradėsim apie skirtumas daugelis nesupranta Dos ir DDos skirtumu,bei priežasčių paaiškinsiu visiems kuo skiriasi Dos nuo DDos,bei pamokinsiu kaip apsisaugoti kompiuteri nuo piktybiniu Dos atakų


Dos -  Naudojama per viena kompiuteri siunčiami Pockets TCP/UDP atakų tipai,skirta apriboti laikinai IP adresą siunčiant UDP paketus


DDos - Naudojami keli kompiuteriai sujungti į vieną metodas skirtas sutrugdyti tinklalapio/serverio veiklą


Kaip apsisaugoti nuo Dos atakų kompiuteri?


Yra labai daug įvairiu dalykų nuo kuriu galite apsisaugoti nuo Dos ataku,jeigu jus galvojate ,kad koks nors IP changeris ar Proxy padės tai iškarto sakau,kad jus labai klystate. Proxy,bei IP Changeriai pakeičia tik jūsų telekomini IP adresa,bet dosinimas vyksta ant jūsų pagrindinio IP adreso , o ne ant telekominio IP adreso.


Yra įvairiu tinklalapiu iš kuriu galite nusipirkti tam tikras VPS apsaugas, vienas iš tinklalapių yra CloudFlare kuri naudoju tiek aš tiek dar 14,000,000 kitų vartotojų norint apsisaugoti savo interneta nuo Dos atakų . Bet iškart sakau tai kainuos kainos priklauso nuo jūsų paslaugos .


Kas per CloudFlare?


Tam tikras sukurtas serveris kur užsisakant paslaugą anti-dos persiunčiant kito CloudFlare serverio IP adresą siunčiant tau užblokuoja tavo dabartini IP adresą,ir niekam nerodo tavo tikrojo IP adreso ( IP Adresas keičiasi ,kas 30 minučiu ir pasidaro į dinamini IP adresa ir galioja 2 savaites)


Antras dalykas


Niekada niekam nedalinkite savo skype.Nes per skype,bei teamspeak programa galima sužinoti tavo IP adresą ir išsiusti atitinkama kiekį paketu norint uždrausti laikinai prisijungti prie interneto


Norint užblokuoti jūsų IP adresa,kad niekam nerodytu per skype jūs turite peržiurėti šią pamoką,viską padare atitinkamai per Skype IP resolveri žmogus negalės NIEKAIP sužinoti jūsų IP adreso ( Išskirus per CMD )  ir admin TDS prieigas


Nueikite į skype nustatymus ir atlikite viską kaip ir aš atlikau ir kaip ir minėjau kitas žmogus ne galės sužinoti jūsų IP adreso per skype resolverį.


AGt8e3Q.png


Jeigu kažkas dar nesupratote ką čia reikia padaryti tai galiu paaiškinti : Einame į skype settings renkames advanced settings ir susirandame Ryšio (Connection) nustatymus , Atsidaro lentelė , pačioje lentelės pabaigoje ant Allow direct connection reikia pažymėti varnele ir išsaugoti. Kam dar neaišku įkeliu Lietuviška lentele.


mT7GClX.png


Trečias dalykas TeamSpeak. 


Jeigu jūms kviečia į kokį nors teamspeak serveri žmogus su kuriuo jus susipykote geriau neikite 


Nes iš TeamSpeak'o paspaudus ant jūsų Connection Info lentelės jam rodys jūsų IP adresa ( IP Gali matyti tik Administratoriai/Moderatoriai/Savininkai ) teamspeak.


4. Vaizdinė pamoka (Video, nuotraukos ir visa kita kas gali suteikti informacijos): Viskas išsamiai pateikta viršuje.


 


Copyright by @ Erotic`Bratka


Redaguota Egidijus_Bumeris

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    2 nariai peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.