Pacan_Marozas 151 Parašė Spalis 29, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Pacan_Marozas • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Lemon_Madeit • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimą :DD Aš nežinau tikriausei Lemon pagalvojo ,kad mane kai iškickino už air break galvojo ,kad čytas ir mane iškickino serverio sistema. Ištikro buvo kitaip. Aš važiavau su darbine, mane patikrino policininkas. Ir aš policininką apipekiau už blogą darbą ir įžeidžiau. Jis mane pagavo ir dėjo star ,kad įžeidinėjimai. Aš nenorėjau mokėti baudos. Policininkas išmetė mane iš mašinos ir policininkas mane atrakino ir kai atrakino į mus kažkas trenkėsi ir aš nuskridau į vandenį ir kicką gavau. Prisijungiau iš naujo ir ban Dar kaip tik rašiau tam policininkui kai pasibuginau vandenį ,kad vandenį galiu vaikščioti ir veliau radau kaip galiu iškilt iš po vandens ir parašiau tam policininkui ,kad kur jis yra ,kad mane į jailą pasodintu. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Nuotrauka kai gaunu kick už air brk kai jau būnu į vandenį nukritęs. Čia nuotrauka kur rašau policininkui. Čia kai ban gaunu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Spalis 29, 2015 Žaidėjas bus atblokuots Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose