Tomas_Kimestas 1 Parašė Spalis 30, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tomas_Kimestas • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Rytis_Bit • Už ką buvote užblokuotas ?: Pamatė ,kad turiu combat (lyg ir taip jis vadinasi) ginklą ir nusprendė ,kad buginu , nors vakar vakare man baigėsi admin . • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://www.part.lt/img/1044e534f6342bcf5801667b5174da16597.jpg Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Spalis 30, 2015 Pateik įrodymus , kad vakar turėjai adminą jeigu taip , tada anketą ban atmesiu . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Kimestas 1 Parašė Spalis 30, 2015 Pateik įrodymus , kad vakar turėjai adminą jeigu taip , tada anketą ban atmesiu . ėėėė nu kaip aš pateiksiu , gi nepaveiksluoju kiekvieno žingsnio , šiame serveryje gan ilgai žaidžiu nieko blogo nesu padaręs gi . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Spalis 30, 2015 ėėėė nu kaip aš pateiksiu , gi nepaveiksluoju kiekvieno žingsnio , šiame serveryje gan ilgai žaidžiu nieko blogo nesu padaręs gi . Viską perduosiu rokui logus patikrins . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Spalis 30, 2015 Žaidėjas nebus atblokuotas , nes patikrinus tu net neturėjai admino . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose