Arnis_Selfie 107 Parašė Gruodis 23, 2014 Sveiki, taigi noriu pasidalinti savo keletomis dainomis, gal kam ir patiks Jay Z - Dirt Off Your Shoulder REMIX https://www.youtube.com/watch?v=zWknyL9MDW4 Miley Cyrus - Wrecking Ball REMIX Galantis - Runaway [Premiere] Cash Cash - Overtime Malonaus klausimo! Nuomonės ir nebūtina Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bill_White 3 Parašė Gruodis 23, 2014 Geri gabalai,žiūriu vien remix'us klausai xD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Gruodis 23, 2014 Geri gabalai,žiūriu vien remix'us klausai xD Na galim sakyt ir taip na patinka ir viskas orginalu irgi yra.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 23, 2014 " Nemėgstam mes trapo, nešokam dėl repo " ką žinau, pirma daina man nei kiek nepatiko, bet tos kitos gal ir visai nieko... Bet ir tai.. TRAPAS.. ;D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Carlos_Riverry 4 Parašė Gruodis 23, 2014 ' OoO Šaunuolis Jog Daliniesi Pirma Labai Patiko! [Mano Skonio] Šaunu Jog Daliniesi! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 23, 2014 Man patinka kai kurios Trap muzikos. Nes dauguma groja per trenkę. Užveda. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Gruodis 23, 2014 (Y) Dėkui jog pasidalinai,reikėjo kaiptik,geros dainos Geri prisiminimai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Gruodis 26, 2014 Kitos dainos lėvos , ten ta Miley crus tai vapšė , negaliu klausytis ten tos jų kamuolių ;DBet šita vistiek geriausia buvo , nesenai dar klausiausi Cash Cash - Overtime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_White 13 Parašė Sausis 22, 2015 Blem, įsisaugojau pas svae į playlista šias dainas ačiū ;p Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Sausis 28, 2015 Puikus muzikinis skonis , šaunu kad daliniesi ) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose