Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.5.3]Pasiūlymas serveriui.

Josue_Kicker

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų anketa:


 


• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Josue_Kicker.


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:  Taigi , siūlau šiame puikiame serveryje padaryti keliais darbais daugiau, kadangi pastebėjau jog serveryje vyksta mažai karų tarp teisėsaugos ir nusikalstamųjų grupuočių jei sukurtumėtę darbą nusikalstamumo ar teisingumo būtų daugiau veiksmo direktoriai plėšytusi tarp pusavyje ir keltų firmas į dangų , o kitu atvėju galima sukurti ir paprastą ir unikalų darbą tokį kaip Samdomi žudikai kurie žudytų žmonęs už pinigus tiksliau juos būtų galima užsakyti nužudyti kokį priešą , kad nereiktu teptis rankų pačiam , na dar vienas darbas galėtu būti Advokatai kurie teisintų žmonęs , pavyzdžiui žaidėjas turi 5 star ir jam reikia baudos , pareigūnas suirzęs neduoda tau baudos ir sodina į kaleimą mažam laikui , o tu priešiniesi pradėdi "stumti" ant jo ir jis uždeda dar star už pareigūno įžeidimą o , išsikvietūs advokatą /kviesti šį nusisamdytum už tam tikrą pinigų suma ir jis tavę ištrauktų iš šaltos skylės ir tokiu atvėju advokatas turėtu teisę nujimti star.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:  Atsirastu žymiai daugiau papildomos veiklos įvykinėtu didesnis karas tarp teisėsaugos ir nusikalstamųjų grupių , pagerintų žaidimą šiame serveryje.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Norėčiau parašyti faktų arba tiesiog pasiūlyčiau darbo komandų kurios būtų , aišku tai padaryti yra nelengva , bet čia tik pasiūlymas. 


Taigi 1 faktas: Advokatai galėtu naudotis komandą /teisinti 5 ir su šia komandą nujimtum žaidėjui 5 star , jei parašytų advokatas /teisinti 10 išteisintu iš 10star , bet tai nebūtų taip paprastą įvyktų mūšis su tam tikros firmos darbuotoju kuris pagavo nusižengusi žmogų , būtų galima padaryti teismą kuriame būtų teisėjas administratorius kuris sprestų ar paleisti žmogų į laisvę trumpiau laiko ar ne. Visas šitas pagyvintų žaidimą serveryje.


 


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Norėtčiau ir sutikti ir ne. Darbų pagausėjimas manau ištiesų nebloga idėja , bet advokatai tai visiška nesamonė. Kadangi visi policininkai siūlo baudas , nu o jei ir nepasiūlo tai yra priežastis. O jeigu tarkim jos nėra ir nepasiūlo tai žmogus gali tiesiog parašyti papeikimą.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.