Josue_Kicker 2 Parašė Spalis 31, 2015 Anketa Jūsų Vardas_Pavardė : Josue_Kicker. Kokios pagalbos jums reikia : Aš norėčiau paprašyti , jog jūs pasakytumėte iškur atsisiustį TeamSpeak'ą per telefoną , kadangi man su TeamSpeakų serveryję kyla ping'as ir tokiu atvėju mane išmeta iš serverio tai va pasiūlykit iškur atsisiusti ir kaip TeamSpeaką į telefoną galite nerašytį , kad iš googleplay tenais mokamas TeamSpeak'as. Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : Na man rodos viską papasakojau šiek tiek aukščiau pateiktame klausime , man tiesiog reikia paprastos pagalbos , gal kas naudoja ant telefono teampseaką tai prašau pasakykitę iš kur siuntėtės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justinas 94 Parašė Spalis 31, 2015 Parsisiųsk iš čia: http://android.appapkapk.com/download/teamspeak-3-3018-15004.html Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Lapkritis 4, 2015 Tema rakinama Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose