Nike_Silver 26 Parašė Sausis 30, 2015 Tikrai neblogi avatarai, patiko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 30, 2015 Tikrai neblogi avatarai, patiko. Dėkui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Airidas_Marlboro 37 Parašė Sausis 31, 2015 gražūs,šaunuolis,sėkmes darant kitus avatarus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 31, 2015 gražūs,šaunuolis,sėkmes darant kitus avatarus. Dėkui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Medis_Frozen 9 Parašė Sausis 31, 2015 Neblogi, gali daugiau įkelti būtų daugiau pasirinkimo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 31, 2015 Neblogi, gali daugiau įkelti būtų daugiau pasirinkimo. Padarysiu vėliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas_Wolf 433 Parašė Vasaris 1, 2015 Nelabai man žiūrisi tavo avatarai, bet šaunuolis vis tiek Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Vasaris 1, 2015 Nelabai man žiūrisi tavo avatarai, bet šaunuolis vis tiek 150x150 nesižiūri ir man, bet pirmi avatarai man gerai atrodo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose