Tabako_Weed 4 Parašė Sausis 31, 2015 HALA REAL MADRID! Gauni vieną įspėjimą už nusižengimą : Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Sausis 31, 2015 Tai žinoma,kad Real madrid )) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tank_Eddye 51 Parašė Sausis 31, 2015 Real Madrid, visada už jį, nes pas lankau futbolą 7-erius metus :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
eБондас 10 Parašė Sausis 31, 2015 Hey , vietoj fubolas , pakeite į futbola . : Visi balsai sėkmingai įrašyti Kolkas primenu kad Real Madrid turi surinkes daugiausiai balsu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Medis_Frozen 9 Parašė Vasaris 1, 2015 M.United . <3 Manau geriausia komanda iš visų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Juodas_Margutis 6 Parašė Vasaris 1, 2015 Madrido Relas Gauni vieną įspėjimą už nusižengimą : Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo 0 Parašė Vasaris 2, 2015 Madrido Realas, mėgstamiausi žaidėjiai bei jų žaidimo stilius. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anthony_Martial 119 Parašė Vasaris 2, 2015 Visada palaikiau ir palaikysiu Manchester United ir Borrusia Dortmund. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Savas_Mode 54 Parašė Vasaris 2, 2015 [ `` Emirates `` ] Londonas - , Arsen Vinger , Arsenal - - Mano manymu ši komanda. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anthony_Martial 119 Parašė Vasaris 2, 2015 [ `` Emirates `` ] Londonas - , Arsen Vinger , Arsenal - - Mano manymu ši komanda. Biški su pavardėm tau nekažką. Arsene Wenger gal? -.- Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Green_Tony 53 Parašė Vasaris 2, 2015 kad dabar tai jau ne futbolas yra.. viskas papirkta yra neįdomu žiūrėt, bet visgi mano best team yra Manchester United .<3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Gallardo 4 Parašė Vasaris 2, 2015 Cia net klaust nereikia Madrido Realas aisku! Hala madrid! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
eБондас 10 Parašė Vasaris 2, 2015 Visi balsai yra įrašyti , Ištaisyta klaida Arsene Wenger , atsakau jūms į ši klausimas rašiau ant greičio ir nemačiau ir nežiurejau tu klaidu tai atsiprašau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domas_Side 0 Parašė Vasaris 2, 2015 Man labaiausiai patinka ši komanda - Madrido Realas, nors pats futbolo žaisti, žiūrėti nelabai mėgstu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Road 17 Parašė Vasaris 2, 2015 Chelsea geriausi yra man geresniu nera. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Will_Smith 47 Parašė Vasaris 2, 2015 Real tiktai real,cr 7 :33,geriausia team Smoke_Weedow 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domce_Mobce 17 Parašė Vasaris 3, 2015 Lietuvos Stadikas/Lietuva/Lytvins/Žalgiris Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martis__Emier 3 Parašė Vasaris 3, 2015 Jau nuo pat vaikystes REAL MADRID!!! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
eБондас 10 Parašė Vasaris 4, 2015 Žaidėju komandos sėkmingai įrašyti NEW: Nuo šiol galite rašyti savo mėgstamiausia komanda čia jeigu nėra jos sarašė , su pagarba eBond Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Audi_Simtas 5 Parašė Vasaris 4, 2015 Mano mėgstamiausia komanda yra Real Madrid. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
eБондас 10 Parašė Vasaris 10, 2015 Nugalėtojai išrinkti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edis_Kingston 104 Parašė Vasaris 10, 2015 Tema rakinama. Autoriaus prašymu tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose