Lion_Cortez 1 Parašė Lapkritis 6, 2015 Anketa Jūsų Vardas_Pavardė :L'Cortez Kokios pagalbos jums reikia :Rodo žalius dūmus Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą :Padėkit ką nusistatyt ar kas kad nerodytų tokių Dėkui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
FrankWiliams 18 Parašė Lapkritis 6, 2015 Man atrodo , kad cia efektu bugas neis tau isjungti , nebent naujus efektus atsisiusti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lion_Cortez 1 Parašė Lapkritis 6, 2015 Man atrodo , kad cia efektu bugas neis tau isjungti , nebent naujus efektus atsisiusti. Man ir be nieko paprastas sampas taip rodo, Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justinas 94 Parašė Lapkritis 6, 2015 Persirašyk visą GTA:SA direktoriją ir viskas klaida išsipręs automatiškai. Tai pat ir samp atsisiųsk per naują. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Lapkritis 8, 2015 Grafikas keisk - rezoliucija . Man tas pats . Pakeisk į žemesnę paskui vėl gražink. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Lapkritis 8, 2015 Tema rakinama Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose