Andrej_Valodė 124 Parašė Lapkritis 7, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: A'V • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Galima būtu padaryti kiekvienam darbui su pkv po požeminį garažą, išskirus taxi, nes yra. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nes pastatai kitur ir nustumia ir mech nutempia, reikia laikyti tik garažuose tada. +galėtu būti ir darbines mašinos, keleta nors.Sumažintu laga, tarkim pd kur daug mašinų. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo Bandit 288 Parašė Lapkritis 7, 2015 Gera ideja sutinku reikia manau to nors nebutina bet jei galetu padaryt butu gerai Uz Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dėde_Piecia 29 Parašė Lapkritis 7, 2015 Tai jau tikrai. Užknisa kai ateina į serveri naujokas su SoB ir išmėto visas mašinas bei nuosavas po miesteli ir poto mechanikai nutempia. Bei dėl policijos irgi butu neblogai nes dauguma žaidėju neturi tokiu galingu kompiuteriu bei man pačiam važiuojant pro Mech/Pd miesteli vos 10FPS būna. Marcus_Sullivan 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justas_Tiesiog 15 Parašė Lapkritis 7, 2015 Uz! Tikrai uz. Butu daug geriau ir siek tiek tvarkingiau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Frankie'C'M' 39 Parašė Lapkritis 7, 2015 Už visu šimtu procentų, tikrai gera įdėja !! pas mane kompas tikrai vienas iš geresnių bet pd miestelis dropina fps, todėl būtų visiems geriau arba reikia pd miestelį keisti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hugo Gilera 1 Parašė Lapkritis 8, 2015 Na už bet galima apverti tvoromis kaip dpd ar furistuose, nes jeigu padarytu požeminiu garažų butu labai tuščia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Michael_Adomas 11 Parašė Lapkritis 8, 2015 Taip sutinku su tavo pasiūlymu kad mechanikai visais budais bando pavogti tavo nuosava mašina todėl esu didelis už Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Grisha_Kode 31 Parašė Lapkritis 8, 2015 Tikrai gera idėja!Žinoma,garažuose galėtų būti daugiau darbinio transporto ir panašiai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose