Frankie'C'M' 39 Parašė Lapkritis 8, 2015 (redaguota) Keliame čia įvairių modifikacijų nuotraukas, jei norite pasidalinti galite ir prie to pačio pridėti parsisiuntimo nuorodą. Prašau visų nefreepost'inti ir neprašinėti modifikacijų ar modifikacijos, jei labai reikia parašykite geriau tam žaidėjui į AŽ. Aš pradėsiu pirmas - modlistas trumpas, bet galingas ir šiandien sueditintas ENB. Mašinos modifikacija by Frankie'C'M' creator Unknown Skin edited by Frankie'C'M' creator Unknown ENB V1.1 edited by Frankie'C'M' creator Adixpogo Redaguota Lapkritis 14, 2015 Velnelis_Camel • Draudžiama kurti naują temą nesilaikant forumo numatytų taisyklių (anketos šablonas ir pan.) Vendelis_Savas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vendelis_Savas 61 Parašė Lapkritis 8, 2015 per daug oranzinis pas taves ENB. pats nieko nekuriu, tik pats editinau ENB, buvo dizz nicca v3, ir tiesiog dariaus pagal save. Dvl Gang 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Frankie'C'M' 39 Parašė Lapkritis 8, 2015 Čia tik nakty taip atrodo, ir nežinau kodėl, bet man gražu ir pastebėjau kad tu Dof naudoji, o aš ne, neapkraunu pc ir gražiai atrodo playeris vandenyje Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vendelis_Savas 61 Parašė Lapkritis 12, 2015 Isimeciau kelis naujus skinus. rodykit daugiau kas savo grafikas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose