Ananasu_Fabrikas 63 Parašė Sausis 31, 2015 Eh. Na sveiki pasidalinsiu aš su jumis savo gal 3 ar tai 2 intro ir tiesiog noriu ,kad parašytute jūsų manymu ko čia trūksta ir ko čia per daug. Laukiu normalių žmonių kritikos tie kurie supranta visus šituos dalykus. Beje dar noriu pridėti ,kad tai nėra galutinis variantas. Ir tai yra lyg parodomasis koks video to kas bus padaryta galutiniame variante. Kaip pastebėjot antroje dalyje yra uždėtas ekvalizatorius ir tekstas yra 3D. Tad nežinau kas gražiau žiūrisi. Prašom laisvai reikšti savo mintis, ir nepostinkit po tris žodžius. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 31, 2015 (redaguota) Puikus darbas,jei daryciau tai daryciau su paintu,gerai ten gaunasi. P.s Man istorijos,skaidres padarytum? Tingiu as :* Redaguota Sausis 31, 2015 Lil_Uzi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Orange_Mst 107 Parašė Sausis 31, 2015 visai neblogas tesiog reikėtu gražesnio srifto ir backgroundo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wesley_Johnson 27 Parašė Sausis 31, 2015 Gražus intro, tikrai man patiko, gali toki tikrai drąsiai naudot. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Airidas_Marlboro 37 Parašė Sausis 31, 2015 Gražus intro,šaunuolis,tikrai manau gali naudoti drasei. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 31, 2015 Šeip gerai atrodo,ta muzika man patiko gerai taip skambėjo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ananasu_Fabrikas 63 Parašė Vasaris 1, 2015 Ačiū visiems !!! visai neblogas tesiog reikėtu gražesnio srifto ir backgroundo Pirmą reikia pasidaryt tą foną o aš nemoku nei kiek gfx Puikus darbas,jei daryciau tai daryciau su paintu,gerai ten gaunasi. P.s Man istorijos,skaidres padarytum? Tingiu as :* Korniau pasidaryk pats -.- :* Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose