Wayne_Hoisington 11 Parašė Sausis 31, 2015 Padaryti daugiau darbų. Reporteriai - kad galėtų skelbti skelbimus ir už tai gautų pinigų. Dyleriai - kad galėtų vežti ginklus į gaujų sandėlius. Samdomi Žudikai - kad galėtų pagal užsakymus žudyti žmones. Patiko Žalias mygtukas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vero_Tone 3 Parašė Sausis 31, 2015 Patiko tik idėja su dyleriais kitos kažkokia pieva. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jaska_Gang 20 Parašė Sausis 31, 2015 Prieš, nes kolkas kaip yra taip ir tebūna, nei trūksta, nei reikia tų darbų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Sausis 31, 2015 Prieš nebereikia darbu daugiau užtenka serverije darbų ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 31, 2015 jau buvo tokia idėja, prieš kurdamas idėjas ar dar ką nors, pasižiurėk ar nėra sukurta tokia pati idėja. Bet aš UŽ. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rafael_Nadal 71 Parašė Sausis 31, 2015 netvarkinga tema... o ir idėjos tai net nevadinamos idėjomis...jei kažkokią įdėja turi, tai aprašyk viską kas kaip turi darytis ir pnš. Viskam didelis prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 31, 2015 Padaryti daugiau darbų. Reporteriai - kad galėtų skelbti skelbimus ir už tai gautų pinigų. Dyleriai - kad galėtų vežti ginklus į gaujų sandėlius. Samdomi Žudikai - kad galėtų pagal užsakymus žudyti žmones. Patiko Žalias mygtukas. Aš esu prieš ir dauguma gaujų narių bus prieš,nes Gaujos jos prekiauja ginklai ir narkais,o dėl reporteriu aš sutinku. Bėja ne Patiko Žalias mygtukas,o Patiko Mėlinas mygtukas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Steve_Grey 14 Parašė Vasaris 1, 2015 Reporteriai, manau nelabai reikalingas darbas tam yra padarytas pickupas norintiems pasiskelbti. Dyleriai, tokio darbo realiame gyvenime manau nelabai yra, todėl aš prieš ji, tokius dalykus platins serverio gaujos. Samdomi žudikai, manau taip pat nereikalingas darbas, čia kokio vieno asmens užsiemimas mano manymu, ar gaujos užsiemimas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fedia_Damnas 104 Parašė Vasaris 1, 2015 Esu visiškai prieš šią idėją, kodėl? Jau buvo tokia, idėja komentarus pasiskaityk čia: http://greenside.lt/index.php?/topic/1276-siulau-ideti-daugiau-darbu/. Nori dylerio? Pavargsi iš ligonines išeidinėti, nes gaujoms darbo nebebus kaip tik daryti DM miesteliuose. Samdomi žudikai yra visiškai nenaudingas darbas, jis neturi prasmės, kiek manai per savaitę atsiras užsakymų 1-2? Šis darbas bus visiškai žlugęs. Reporteriai yra nenaudingi taip pat, pradžioje tuo labiau, kai niekas neturi pinigų ar kažką parduoti, o reporteriai tikrai nedarys kokių tai loterijų ar žaidimų, nes visiems bus reikalingi pinigai (apšviesiu, kai startuos serveris, bus rollback`as, tai reiškia, kad viskas iš naujo nuo nulio), todėl kokia jų prasmė? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Fruktas 11 Parašė Vasaris 1, 2015 Na, manau pradžiai darbų tikrai užteks, manau su laiku jų tikrai padaugės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Winston_Tobako 4 Parašė Vasaris 1, 2015 Del dyleriu sakau uz , nes manau kad tai reikalingas darbas o del sambonu zudiku nesuinku nes vietoj ju galima isnaudot gaujas kaip samdomais zudikais o del rereporteriu taip pat pries nes geriau skelbimus skelbt skelbimu kontoroj. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marius_Patio 9 Parašė Vasaris 1, 2015 Prieš. Yra mazai darbu tam kad juos vertintum o ne orie vieno prie kito sokinetum l. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Minus_Lixon 0 Parašė Vasaris 2, 2015 Visi darbai skurdus, neturi prasmė, yra nenaudingi ir nepelningi. Prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bruno_Damian 27 Parašė Vasaris 2, 2015 Įdėjos tikrai nieko vertos, tokias įdėjas naudojo serveriai 2011 metų, pasene darbai ir nemanau kad tokiems darbams kažką naujo prigalvosi, juolabiau kad tokių darbų kaip "dyleriai" ar "samdomi žudikai" realiame gyvenime nėra, o ir šeip šių frakcijų veikla atliekta serveryje "gaujos". Todėl jei atsirastu šitie darbai nebebūtu ką veikti gaujoms, todėl aš prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Gallardo 4 Parašė Vasaris 2, 2015 Ideja su reporteriais tikrai gera! As uz ja! SEKMES Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Drunk_Homer 0 Parašė Vasaris 2, 2015 Patiko pirma ir antra ideja bet 3 nesamone.. ir su dyleriais jau geriau kad paketus pardavinetu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Williams 66 Parašė Balandis 3, 2015 Tema rakinama, nes neatitinka reikalavimų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose