Martynas_Extazy 0 Parašė Sausis 31, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Martynas_Extazy • Kokios pagalbos jums reikia ?:kodėl mano draugui neveikia forumas??? • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą :http://www.part.lt/img/5d246a4217cc6061ada4a308c87505ca539.png Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvinas_Wuhi 6 Parašė Sausis 31, 2015 Kiti internetiniai portalai veikia? Jei taip, pamėgink padaryti refresh arba naudok kitą naršyklę. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Sausis 31, 2015 Tegul pabando naudoti kita narsykle. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martynas_Extazy 0 Parašė Sausis 31, 2015 Jis net bando su kitu PC vis teik neveikia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 31, 2015 Pabando kitą naršyklę naudoti , galbūt antivirusinė blokuoja . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Sausis 31, 2015 Jei neveikia net su kitu PC, reiškia problema internete. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Chistagon 54 Parašė Sausis 31, 2015 skype > nustatymai > papildomi > ryšiai > nuimk ant "Naudoti jungtis 80 ir 443"nesu tikras ar padės ;D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_Mtz 8 Parašė Sausis 31, 2015 Tegul parsisiunčia/naudoja kitą naršyklę šitos kurios jis naudoja beveik niekas nenaudoja Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Alvydas_Audine 97 Parašė Sausis 31, 2015 Man buvo visiškai taip pat keleta dienų. Todėl visi patarimai kaip naudoti kitą naršyklę man nepadėjo, tiesiog aš vedžiau www.greenside.us.lt tuomet buvo neteisingas puslapio pavadinimas ir išmetė galbūt jūs ieškote www.GreenSide.lt ir smulkiomis raidėmis parašyta Forumo. Paspaudžiau ten ir vėl viskas atsigavo tiesioginiai naršykliai. Nežinau gali pabandyti ir tu. Arba tiesiog blogas Laikas kompiūterio atsilieka nuo dabartinio. Na o ir naršyklę pakeisti pabandyk. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 31, 2015 Drasei galiu teigti jog tai problema tavo draugo interneto modemoja,tegul pabando perkrauti ir pabando pakeisti savo wifi kodą,manau padės arba apspaudžia fix internet.Manau turėtu veikti,sėkmės.Pas man taippat būvo tokia problema Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kasparas_Wrong 0 Parašė Sausis 31, 2015 Norėčiau paklausti, kas naudojasi TEO Internetu ar visiems veikia ši svetainė be trukdžių? Kadangi man tik naudojant proxy užkrauna. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose