White_Man 3 Parašė Gruodis 23, 2014 Pažėjom užtenka, paskui naktį nemiegosit. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 23, 2014 Vis dėlto manau tu gausi tikrai kažką nuo Roko .... ISP arba ban.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Man 3 Parašė Gruodis 23, 2014 Vis dėlto manau tu gausi tikrai kažką nuo Roko .... ISP arba ban.. Kas bus tas bus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Gruodis 23, 2014 Manau gausi įspėjimą, bet VIDEO Gražumelis Na bausti gal ir nereikia nes tik papai, o juos yra mate manau visi nu gal ne visi, bet daugumą.... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Man 3 Parašė Gruodis 23, 2014 Manau gausi įspėjimą ar net kelis, bet VIDEO Gražumelis Man jau fsio nebeprisijungti prie forumo, kad čia gasdinat ? :DD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 23, 2014 įpėjimų tai tikrai, kad gausi. AŠ TAU DUODU garantą... Nes suprasčiau jei dar būtų kokios mergos tik su apatiniais, o čia išvis viskas šviečiasi. Yra vietų kur sudomina, bet kitur kažkaip ką žn.. Ždž, malacy. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Man 3 Parašė Gruodis 23, 2014 įpėjimų tai tikrai, kad gausi. AŠ TAU DUODU garantą... Nes suprasčiau jei dar būtų kokios mergos tik su apatiniais, o čia išvis viskas šviečiasi. Yra vietų kur sudomina, bet kitur kažkaip ką žn.. Ždž, malacy. Ai, kas čia tie įspėjimai Lukas_Markeris 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Daniel 4 Parašė Gruodis 23, 2014 Video :OOOO Įspėjimu nemanau, kad gausi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 23, 2014 Nu geros pupytės tokios ta pirmoji tai mua. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Man 3 Parašė Gruodis 23, 2014 (redaguota) Video :OOOO Įspėjimu nemanau, kad gausi Tik mamai nesakyk. Žaidėjas yra įspėjamas vieną įspėjimu Draudžiama rašyti pranešimą tik cituojant kito nario pranešimą (komentarą turi sudaryti minimaliai 5 žodžiai); Redaguota Vasaris 4, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Man 3 Parašė Gruodis 23, 2014 (redaguota) Nu geros pupytės tokios ta pirmoji tai mua. Nebloga. Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama rašyti pranešimą tik cituojant kito nario pranešimą (komentarą turi sudaryti minimaliai 5 žodžiai); Redaguota Vasaris 4, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tousaint_Haddlow 57 Parašė Gruodis 23, 2014 kekšelka =D iš kur tokiu gaut bbž Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Man 3 Parašė Gruodis 23, 2014 kekšelka =D iš kur tokiu gaut bbž Россия Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už: Draudžiama rašyti pranešimą tik cituojant kito nario pranešimą (komentarą turi sudaryti minimaliai 5 žodžiai); Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tousaint_Haddlow 57 Parašė Gruodis 23, 2014 Россия na , taip aš tai suprantu bet yra tokiu panelių kuriuos nori parodyt savo kūna taip atsileidžiusiuos nors ir ką bepasakysi rusija ten ... šeip gražios imčiau visas mldc. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Man 3 Parašė Gruodis 23, 2014 na , taip aš tai suprantu bet yra tokiu panelių kuriuos nori parodyt savo kūna taip atsileidžiusiuos nors ir ką bepasakysi rusija ten ... šeip gražios imčiau visas mldc. Nesveikų šalys ir tiek, na žinoma yra ir normalių žmonių, nu ten tokios Rusaitės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas_Bass 176 Parašė Gruodis 23, 2014 Video tai gal visai ir nieko, tokių dalykų jau daug matęs o dėl to , kad turi bausti , manau tai yra nesąmonė, nes visi kaip jūs sakote " Vaikai " tokių dalykų matę jau tikrai , juk tam yra internetas , o jame daug ko yra. todėl apie bausmes šiam žmogui, neturi būti net kalbos ) White_Man 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Man 3 Parašė Gruodis 23, 2014 Video tai gal visai ir nieko, tokių dalykų jau daug matęs o dėl to , kad turi bausti , manau tai yra nesąmonė, nes visi kaip jūs sakote " Vaikai " tokių dalykų matę jau tikrai , juk tam yra internetas , o jame daug ko yra. todėl apie bausmes šiam žmogui, neturi būti net kalbos ) Nu kiek žėjau taisyklės tai nebuvo tokios taisyklės, plius dar specialiai parašiau temos pavadinimę N-18, nu žiūrėsime kas čia bus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Gruodis 23, 2014 Manau jog tai negalima žiurėti vaikams N 18,žiurėk kad įspėjimo,negautum Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Čili 86 Parašė Gruodis 26, 2014 Manau jog tai negalima žiurėti vaikams N 18,žiurėk kad įspėjimo,negautum :DDD O jėzau, vaikams negalima tie vaikai už tave daugiau kartu mate tų papų, nei tu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Gruodis 26, 2014 Nuėjau į youtube pasižiūrėti, nu neblogai, neblogai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose