Marcos_Senna 5 Parašė Lapkritis 12, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Marcos_Senna • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Darius_Darius • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Už čytinimą. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/aO7uDDzk0qA Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Stephen_Cannabis 4 Parašė Lapkritis 12, 2015 Tu pasižiūrėk jis surakintas buvo :D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marcos_Senna 5 Parašė Lapkritis 12, 2015 Tu pasižiūrėk jis surakintas buvo :D Kitą nuorodą įkėliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Stephen_Cannabis 4 Parašė Lapkritis 12, 2015 Taigi, jis man sakė kad jam nieko nesimatė ir kai jį surakino užsibugino. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marcos_Senna 5 Parašė Lapkritis 12, 2015 Taigi, jis man sakė kad jam nieko nesimatė ir kai jį surakino užsibugino. Tai leisk paklausti kaip jis tada judėjo ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Stephen_Cannabis 4 Parašė Lapkritis 12, 2015 Sakau jis mane pasakė kad jam nieko nebesimatė ir jam užsibugino. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marcos_Senna 5 Parašė Lapkritis 12, 2015 Sakau jis mane pasakė kad jam nieko nebesimatė ir jam užsibugino. Tai jis galėjo į mus kreiptis. Būtų surakintas nebūtų galėjęs judėti, pats policininkas jį mušė. Ateis valdžia, nuspręs ar priims anketą ar ne, nėra ko čia aiškintis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Lapkritis 13, 2015 Anketa priimta , nebent asmuo , kuris buvo užblokuotas turi įrodymus , kad jam nerodė objektų . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose