Deivis_Rhino 57 Parašė Sausis 31, 2015 Sveiki, neturėdamas ką veikti padariau tokį paprastą darbelį, manau bet kam įkandomą. Bet teksto jokio nedėjau, kadangi neatėjo į galvą ką parašyti. Na išreiškite savo nuomonę ačiū . Renderis: Atliktas darbas: Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Rain 6 Parašė Sausis 31, 2015 Gražiai visai man patiko +REP.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Sausis 31, 2015 Man visiškai nepatiko darbas. Manau galėtum padaryti daug daug geriau. Nes vaizdas beveik visas susilieja. Tiesiog netaip pritaikyti efektai, ar kas ten nežinau..Bet šaunuolis kad sengeisi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Sausis 31, 2015 Labai gražūs tavo darbas kiek idėjai pastangų? jei nepaslaptis ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Fix 2 Parašė Sausis 31, 2015 Kaip supratau čia kurpinė nedabaigta ? Ar taip turi būt? Išvis galas kuprinės su Paintu dapieštas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 31, 2015 WOW, tikrai gražus darbas, matos žmogus nenaujokas ant PS Šaunuolis, sekmės tobulėjant.P.S Anime fanas? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Rhino 57 Parašė Sausis 31, 2015 Kaip supratau čia kurpinė nedabaigta ? Ar taip turi būt? Išvis galas kuprinės su Paintu dapieštas Ačiū visiems už nuomones. Kuprinė tokia ir buvo :DDD. Aš nesu Anime fanas. Pastangų daug ir ne įdėjau, kadangi lengvas darbas šis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_Mtz 8 Parašė Sausis 31, 2015 Visai grąžei iškeptas darbelis! Niekada nevėlu tobulėti! Sėkmės tobulėjant! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas_Wolf 433 Parašė Vasaris 1, 2015 Neatsibodo su smoth dirbti ? šaunuolis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matas_Vasiili 37 Parašė Vasaris 1, 2015 Šiaip, bent jau man tai gražiai susmudginta čia, tik tie rėmeliai iš šonų nepatiko, geriau nedėk išviso. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose