Capo_Crimini 26 Parašė Sausis 31, 2015 Na štai daukam patiko ši daina tai galbūt patiks ir jums Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 31, 2015 Na tikrai gera daina, man labai patiko. Šaunuolis kad daliniesi, bei AČIŪ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vendelis_Savas 61 Parašė Sausis 31, 2015 daina tikrai gera, man patinka, o ir seip daugiau tokio sitiliaus dainu yra gera, old school. tik nesuprantu kam kurti atskira tema? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Capo_Crimini 26 Parašė Sausis 31, 2015 daina tikrai gera, man patinka, o ir seip daugiau tokio sitiliaus dainu yra gera, old school. tik nesuprantu kam kurti atskira tema? Taigi čia labai paprasta paaiškinti kuo daugiau temų tuo daugiau man pranešimu tiesiai šviesiai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vendelis_Savas 61 Parašė Sausis 31, 2015 Taigi čia labai paprasta paaiškinti kuo daugiau temų tuo daugiau man pranešimu tiesiai šviesiai patariu prirasyti minimum 10 zodziu temoje, nes deda ispejimus ir trina nereikalingas temas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lindorian_Zifforizen 7 Parašė Sausis 31, 2015 (redaguota) Visai nieko. Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 3, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Sausis 31, 2015 girdėtai šiaip bet užvedanti palošti samp ;D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose