Ponas_Mafijozas 4 Parašė Lapkritis 17, 2015 Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ponas_Mafijozas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na, pradėsiu nuo to, jog mano idėja yra susijusi su transportu.Mano manymu visi esat susidūrę su tokiomis situacijomis kaip gaujinių apšaudymas, netyčinis atsitrenkimas kur nor ar pnš. Mieli savininkai, gal padarytumėte, jog VIP nariai galėtų tvarkyti savo mašinas su komanda "/vtvarkyti" bent jau kas 2 minutes, o ne kas 5? Nes labai nervuoja, kai pavyzdžiui kokie gaujiniai privažiuoja, apšaudo mašiną, ji sprogsta ir tu lieki neaišku kur be transporto ir be pagalbos... • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Transporto priemonių savininkams būtų saugiau važinėti serverio gatvėmis. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Rain 6 Parašė Lapkritis 17, 2015 Na nežinau manau prieš, per didelė prabanga čia būtų vipams, pagalvok apie žmones kurie išviso vipų neturi, neperka ir jie pas mechanikus sugeba susitvarkyti. Čia tik mano nuomonė Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Passatas_Karamelinis 112 Parašė Lapkritis 17, 2015 Tikrai, nes ir man teko susidurti su šia problema, pritariu šiai įdėjai, už Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aurimux_Gaming 5 Parašė Lapkritis 17, 2015 Prieš, panaudokit šiek tiek elektros ir davažiuokit iki tikrojo los santos tenais gi yra car tvarkymo salonai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justinas 94 Parašė Lapkritis 18, 2015 Prieš, gerai ir kas 5min. Nes jei bus, kas 2 minutes. Tai tas taisymas būs veltui mechanikams, jiems išvis darbo nebeliks. O čia pažiūrėjus kiekvienas turi tą VIP paslaugą nusipirkęs kaip ir administratoriaus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose