Misha_Morozov 412 Parašė Vasaris 1, 2015 Sveiki, retai kadanors darau avatarus, radau keletą stokų tai sumaniau padaryti V1. 5 like, update V2. http://imgur.com/vRosj5e,qdraJDX,2BPYK0t,Q8M9bjz,Yc9za5h,joXQVB6,lB52atJ,dGfPfka,ya2GJqh,wTEzXj6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augustė_Augustė 6 Parašė Vasaris 1, 2015 Labas Misha senai matytas :3 Gražūs gi tie tavo avatarai kaip ir visi kiti darbai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Vasaris 1, 2015 pff nemanau,kad verti tavo avatarai 10rep bet sekmes tau :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pasha_Dotexe 11 Parašė Vasaris 1, 2015 ai, kažkoks lievas efektas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Vasaris 1, 2015 Nežinau ar jie tavo ar ne , bet visus esu tikrai matęs jau kitame serveryje . Šaunu vistiek kad pasidalinai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Misha_Morozov 412 Parašė Vasaris 1, 2015 Tai , kad ir taip retai juos darau, aš tik rimtais darbais užsiėmu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Williams 66 Parašė Vasaris 1, 2015 CC jau parinkai tokį netinkamą, sharpen irgi per daug pridėjai. 1 ir 8 avatarai konkrečiai sugadinti. Louis 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Misha_Morozov 412 Parašė Vasaris 1, 2015 Nežinau ar jie tavo ar ne , bet visus esu tikrai matęs jau kitame serveryje . Šaunu vistiek kad pasidalinai Avatarai yra pagražinti visiškai mano, tik stockai nemano. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arma_Lietuva 1 Parašė Vasaris 1, 2015 Nieko gero tokie,tat kurt ir tobulėk,vėliau gal bus jau geresni Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Medis_Frozen 9 Parašė Vasaris 1, 2015 Yra gerų yra ir nelabai tokių, laukiam update gal geresnių rasim. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Vasaris 1, 2015 Nepatiko man tavo avatarai. nes per daug pridėta sharpen, sėkmės tau tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sid_Jayme 8 Parašė Vasaris 1, 2015 Aj negražūs kažkodėl man.. Ir stockai visi matyti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Vasaris 1, 2015 Nelabai man kaškaip jie yra,per daug jau tų efektu primesta Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Vasaris 1, 2015 Mano nuomone negražus tie avatarai tik vienas gražus tas BMW-vukas, manau reiks pasistenkti labiau su avatarais man tai mašinos ne prie širdies jau geriau panelės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas_Wolf 433 Parašė Vasaris 1, 2015 jei pats dariai avatarus patarčiau daryti 150x300 gražiau atrodo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matas_Vasiili 37 Parašė Vasaris 1, 2015 avatarai su mašinom? lievai atrodo, geriau padaryk parašus, didesnė būna ir gražiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose