Will_Smith 47 Parašė Vasaris 1, 2015 Karoči vertinkit update 4 ,gal dabar jau gražiau? 5 like ir update jei patiko:http://imgur.com/Z2VCmdr,VUcB7v7,ADV8Egd,8n7EpqQ,9libO19,XgvkWae,w0SGMye,MSS6TDs,qdH4dZd#0 Smoke_Weedow 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Vasaris 1, 2015 Na man tokie avatarai nepatiko ir tikrai jų neužsidėčiau, nes nepatiko stokai ir dydis. Kitą kartą bandyk daryt 150x150 dydžio avatarus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Vasaris 1, 2015 Na nežinau nežinau man ir tokie kažkokie netokie, man nelabai patiko tai net nežinau pasistenk labiau, gal kita karta bus geresni Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Will_Smith 47 Parašė Vasaris 1, 2015 Na man tokie avatarai nepatiko ir tikrai jų neužsidėčiau, nes nepatiko stokai ir dydis. Kitą kartą bandyk daryt 150x150 dydžio avatarus. Na tu gal ir neužsidėtum,bet kitiem gal patinka tokie dydžiai,čia pagal skonį. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Vasaris 1, 2015 Gal viskas ir normaliai. Bet patys avatarai man tikrai nepatiko.. Jei darai pats, tai paieskok geresniu foto, ar ko.. Sekmes. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Auris_Fierro 3 Parašė Vasaris 1, 2015 Nežinau kaikurie patyko tikrai verta imtis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Will_Smith 47 Parašė Vasaris 1, 2015 Gal viskas ir normaliai. Bet patys avatarai man tikrai nepatiko.. Jei darai pats, tai paieskok geresniu foto, ar ko.. Sekmes. na žinai nelengva ieškot tu stock,ir taip manau čia nematyti jie yra,žodžiu gal dar paieškosiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas_Wolf 433 Parašė Vasaris 1, 2015 O Ukmergiškis:) geri avatarai, šaunuolis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Vasaris 2, 2015 Kai kurie buvo gražus,bet kiti tai nelabai jau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Vasaris 7, 2015 Puikus gfx darbas/ darbai sėkmės tau dirbant toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose