Augustė_Augustė 6 Parašė Vasaris 1, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Augustė_Augustėė • Kokios pagalbos jums reikia ?: Su samp, kažkokia nesamonė, kurios aš negaliu sutvarkyt :/ • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : Tokia problema, kad kai jungiuosi į bet kokį serverį man išmeta lentutę mėlyną "Input not suported" Negaliu fotkės padaryt, nes kai padarau man rodo normalų vaizdą. Manau supratot, perinstalliavimas nepadeda Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Vasaris 1, 2015 Čia gali būti ir kažkas su Windows sistema manyčiau reik persirašyti windows sistema visa jei norėsi žaisti samp, jai perrašymas nepadeda sampo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Vasaris 1, 2015 O pats gta veikia? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augustė_Augustė 6 Parašė Vasaris 1, 2015 Man ankščiau veikdavo viskas normaliai buvo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augustė_Augustė 6 Parašė Vasaris 1, 2015 O pats gta veikia? Irgi ta pati problema Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Vasaris 1, 2015 Tada jau ziurek ka nors su windowsais. Arba siuskis gta is kitur. Bet manau kad problema bus su windowsais.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Soar_High 10 Parašė Vasaris 1, 2015 Pabandyk nueiti į My Documents>GTA San Andreas User Files ir ištrink gta_sa.set failiuką. Augustė_Augustė 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Colorado 11 Parašė Vasaris 1, 2015 Man tokias problemas išsprendžia GTA SA User Files aplanko ištrynimas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augustė_Augustė 6 Parašė Vasaris 1, 2015 Pabandyk nueiti į My Documents>GTA San Andreas User Files ir ištrink gta_sa.set failiuką. Myliu tave :*** Padėjo, susitvarkiau, rakinkit temą Soar_High Pusbrolis_Antanas 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose