Tomas_Wilson 292 Parašė Lapkritis 19, 2015 Taksi informacijos tema. http://greenside.lt/index.php?/topic/14231-✯-„taksi“-bendra-informacija-darbuotojams-klijentams-žaidėjams-✯/#entry102662I si pristatyma buvo ideta nemazai pastangu. Sorry rasau su klaidom esu telefone. Ponas_Mafijozas Bmx_Park Bendziaks Orbit 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Mafijozas 4 Parašė Lapkritis 19, 2015 Darbo pristatymas labai įdomus, bet man labiausiai kas patiko tai intro Toks wow Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bmx_Park 79 Parašė Lapkritis 19, 2015 Nais, Neblogas video kur tokiu daugiau kokiu kitu darbu pristatymus ištikruju patiko (Y) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Lapkritis 20, 2015 Na kaip pristatymo tai aš nelabai pavadinčiau.. Nežinau kaip pvadinti net.. Na jei kas yra mate "vagis" tai maždaug panašus į tokį. Kuris turi tesini. Dar kas patiko tai daina gera romantika rajone mldc. Ir mintys gera paimta tikrai matos darbo ideta šaunuoliai! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Logan_Wilson 999 Parašė Lapkritis 21, 2015 Neeilinis taksi pristatymas, man patiko, šaunuoliai ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose