Igor_Strelk 32 Parašė Vasaris 1, 2015 Vertinkit 1-10? Užtrukau 2 min. Kritika priimsiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Rain 6 Parašė Vasaris 1, 2015 8/10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Vasaris 1, 2015 Kaip 2mim tai.. Kažko trūksta atrodo 7/10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Vasaris 1, 2015 Man tai viskas gražu 9/10 nera ka pridurti saunuolis taip ir toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Stella_Artois 10 Parašė Vasaris 1, 2015 Na man nepatiko, kam terliotis jeigu galima biski pasistengti 2/10 2 duodu, nes po desine audine rs'as grazus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tutukas_Cvr 6 Parašė Vasaris 1, 2015 9/10 Kažko trūksta. MESK PC PRO LANGĄ. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Vasaris 1, 2015 8/10 Dėkui. Kaip 2mim tai.. Kažko trūksta atrodo 7/10 Galbūt mažiau net dėkui. Man tai viskas gražu 9/10 nera ka pridurti saunuolis taip ir toliau Dėkui. Na man nepatiko, kam terliotis jeigu galima biski pasistengti 2/10 2 duodu, nes po desine audine rs'as grazus Dėkui, bet nemanau ar tu kažką sugebėtum per mažiau nei dvi minutės. 9/10 Kažko trūksta. MESK PC PRO LANGĄ. Dėkui /. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Vasaris 1, 2015 NA neblogas parašiukas duočiau 9/10 Šaunuolis, sekmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Vasaris 1, 2015 8/10 neblogas toks parašas tobulėk Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ever_Never 180 Parašė Vasaris 1, 2015 Šiaip viskas gal ir gerai, tik tas teksto stroke nelabai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Vasaris 1, 2015 Dėkui visiems jo šiaip daug kas sakė su pagražinimu man liux, bet va tėkstas viską sugadina.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas_Wolf 433 Parašė Vasaris 1, 2015 Man tai nelabai krenta į aki, bet sekmės toliau tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Vasaris 1, 2015 Man tai nelabai krenta į aki, bet sekmės toliau tau Dėkui tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Liepa 17, 2016 Tema rakinama. "Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei 14 dienų. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM". Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose