Emis_Spex 3 Parašė Vasaris 1, 2015 Triple kills : P.S - Sorry už eilinį lagg eБондас 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Vasaris 1, 2015 Nu nžn, fragai kaip fragai. Bet šaunuolis, sekmės tobulėjant.P.S Gaila 2 video nerodo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marius_Patio 9 Parašė Vasaris 1, 2015 Su famu tai toks kai padrožei po nedaug hp jie turėjo o iš awp geri kibo. mldc. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Vasaris 1, 2015 Aš ir taip manau kad fragai kaip fragai, sakyčiau kaip mesmalei viska būtum sudrožes tai jo gal ir būtų triple kill o dabar paprasti trys fragai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Emis_Spex 3 Parašė Vasaris 1, 2015 Nu nžn, fragai kaip fragai. Bet šaunuolis, sekmės tobulėjant. P.S Gaila 2 video nerodo. Aš ir taip manau kad fragai kaip fragai, sakyčiau kaip mesmalei viska būtum sudrožes tai jo gal ir būtų triple kill o dabar paprasti trys fragai Aš suprantu,kad fragai kaip fragai,tiesiog užsimaniau pasidalinti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
eБондас 10 Parašė Vasaris 1, 2015 Nu jeigu gražiai sumantuoti ir išrinkti iš šitu VIDEO geriausius momentus ir dar pridet , tai būs TOBULA , bet vistiek gauni ŽALIA : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Vasaris 1, 2015 Mldc, galiu tik palinketi sekmes tau tobulejant. Ir manau geriau sukurk viena ilga video Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose