Tadas_Bass 176 Parašė Vasaris 1, 2015 Sveiki visi taigi pamėginau naują style ant signature taigi vertinkit komentuokit lauksiu nuomonių iš gerai nusimanančių apie signature žmonių RENDER DARBAS : Patiko ? nepagailėkit r3p Saiyan Savas_Mode fuckas 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Fix 2 Parašė Vasaris 1, 2015 Gražus darbas :3 Gauni vieną įspėjimą už taisyklės pažeidimą Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
brashkeaaa 31 Parašė Vasaris 1, 2015 Gražus šis darbas. Gauni vieną įspėjimą už taisyklės pažeidimą Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Saiyan 16 Parašė Vasaris 1, 2015 Kažkaip labiau įblendint renderį reikėtų. O šjp, tai zjbs Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Vasaris 1, 2015 Na neblogas darbelis, galėtum dar gražiai užrašyt mano nicka ir butu liuks Šaunuolis, sekmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Vasaris 1, 2015 Stebini Bassai malačius labai patiko ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wesley_Johnson 27 Parašė Vasaris 1, 2015 Atrodo gražiai.. Uždėsiu like migtuką, sėkmės toliau tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Vasaris 1, 2015 Labai gražus darbelis, puikiai priderinti efektai prie paveikslėlio. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Toske 54 Parašė Vasaris 1, 2015 Gerai mldc. Keep it on. Tadas_Bass 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas 23 Parašė Vasaris 1, 2015 Nu šitas jau panašesnis, sėkmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Vasaris 1, 2015 Nu jo... Matosi tikrai moki daryt tokius darbus. Su tais efektais . Sėkmės darant kitus darbelius. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_Mtz 8 Parašė Vasaris 2, 2015 Man iš tiesų patiko kūrinys , niekada nevėlu tobulėti sėkmės tobulėjant [Tobulybėj] ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo 0 Parašė Vasaris 2, 2015 Na man pats paveiksliukas nepatiko bet tavo sugebėjimai tikrai neblogi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marius_Patio 9 Parašė Vasaris 2, 2015 Labai gražiai atrodo, o darai pagal pamokas ar pats kažką bandai savo kurti? P.s. Labei gražei. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas_Bass 176 Parašė Vasaris 2, 2015 Labai gražiai atrodo, o darai pagal pamokas ar pats kažką bandai savo kurti? P.s. Labei gražei. Viskas yra daroma mano, nežiūriu jokių pamokų , pagal jas dariau seniau kai dar nieko nemokėjau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Gallardo 4 Parašė Vasaris 2, 2015 Labai graziai padaryta sekmes tau toliau kuriant!!! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Outside 87 Parašė Vasaris 2, 2015 Nu gražus darbas , nežinau kaip kitems bet man patiko uždėsiu LIKE (y) ŠAUNUOLIS Impressible_Lauriz Jim_Morrison 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Savas_Mode 54 Parašė Vasaris 2, 2015 Neblogai, aišku nėra taip sunku bet, neblogas darbelis neblogas, Sėkmės kituose darbuose Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Vasaris 2, 2015 Nu gražiai šeip atrodo padaryta,šaunuolis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose