Airidas_Marlboro 37 Parašė Vasaris 1, 2015 Sveiki,pasidalinsiu savo avatarais. Avatarai Visiems: Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Fix 2 Parašė Vasaris 1, 2015 Yra gražiųų :3 Kurk toliau tokius Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Will_Smith 47 Parašė Vasaris 1, 2015 Tikrai gražių yra,bet kaikurie yra kopijuoti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Vasaris 1, 2015 Tikrai gražūs avatarai , tą foto kur mergina ledus valgo prie Audi , pats ant telefono nesenai buvau užsidėjęs . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Vasaris 1, 2015 Na va per šia temą pas mane "AVATARAI" aplankale jau 400 avataru [lygiai] Priglaudžiau visus, tikuosi nesupykai. Šaunuolis, kad daliniesi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Vasaris 1, 2015 Patiko tavo avatarai man mldc toliau kurk )) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wesley_Johnson 27 Parašė Vasaris 1, 2015 ištampyti, baisūs.. Sėkmės tobulėjant, kuriant naujus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Airidas_Marlboro 37 Parašė Vasaris 1, 2015 Tikrai gražių yra,bet kaikurie yra kopijuoti Dėkui,bet nieko nekopinau pats dariau nebent stockus matei. Tikrai gražūs avatarai , tą foto kur mergina ledus valgo prie Audi , pats ant telefono nesenai buvau užsidėjęs . Dėkui. Na va per šia temą pas mane "AVATARAI" aplankale jau 400 avataru [lygiai] Priglaudžiau visus, tikuosi nesupykai. Šaunuolis, kad daliniesi. Ne,naudok į sveikata. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Airidas_Marlboro 37 Parašė Vasaris 1, 2015 Patiko tavo avatarai man mldc toliau kurk )) dėkui,tikrai kūrsiu ir bus dar gražesni už šitus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Vasaris 1, 2015 Avatai visai nepatiko, negražiai atrodo. nes ištampyti, per ilgi ir rėmeliai per stori, sėkmės tau tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Airidas_Marlboro 37 Parašė Vasaris 1, 2015 Avatai visai nepatiko, negražiai atrodo. nes ištampyti, per ilgi ir rėmeliai per stori, sėkmės tau tobulėjant. Tai kad remeliai ant 1 dydžio padaryti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Vasaris 2, 2015 Kai kurie yra gražus avatarai labai net. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Vasaris 7, 2015 Puikus gfx darbas/ darbai sėkmės tau dirbant toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose