Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

mDeejay biografija

Anthony_Martial

Rekomenduojamas pranešimas

Sveiki, kadangi mane visas šitas sudomino dalykas - rašyti blogus, nors pas visus, kiek pastebėjau - biografijos, kurios susiję su šiuo žaidimu. Žodžiu, daug nerašinėsiu, sėkmės skaitant.


7e9b2c9c6d9ae5af734baf762246728e296.png


Pirmas skyrius - pradžia žaidžiant SA:MP



Neprisimenu visko puikiai, bet kažką papasakosiu. Kai buvau dar tik šeštokas, mokykloj klasiokai pastoviai kalbėdavo apie GTA:SA, tad jų pokalbiai sudomino ir mane. Pats tai žaidžiau per xbox konsolę, online nežinodavau, svarbu eidavo kodus jungtis ir šaudyt į praeivius. Papasakojau viską klasiokams, tie man sako "Kodėl tau nepabandžius SA:MP?". Susidomėjau. Parsisiunčiau viską, susitvarkiau. Parašiau vienam klasiokui, vardu Donatas, kad viską susitvarkiau, paklausiau, ar gali padėt, sutiko, paskambino per "skype" ir pradėjome pokalbį. Tryliktų metų gegužės pabaigoje iškarto ėjau į *** (ryžo) serverį, ten žaidė klasiokas, jis tais laikais buvo man kaip autoritetas, turtingas žmogus, turėjo visko, nebuvo ubagas. Visko jis man padėjo, pražaidžiau penkias valandas, davė vieną milijoną, sakė "Leisk tu jį kur tik nori". Išsilaikiau teises ir žaidžiau dvi savaites kaip paprastas kaimietis, kol neatsirado galimybė dirbti darbe su pakvietimu.


7e9b2c9c6d9ae5af734baf762246728e296.png


Antras skyrius - pirmas darbas su pakvietimu, vergavimas kitiems ir t.t.



Prasidėjo atostogos, mokslo metai baigėsi. Klasiokai vis dar žaidė. Buvau jų gaujoje, pavadinimu "Al Kaeda". Pavadinimas - tragiškas, pilnai suprantu, bet svarbu - litų šaltinis yra. Mečiau viską. Prisijungiu į forumą ir žiūriu "Atranka į Taksi iki STOP". Sudomino, nes turėjau jau reikalingą XP kiekį. Pildžiau gana ilgai, nežinojau ką rašyt. Po mano anketos - iš karto STOP ženklas. Tema užrakinta. Vakare - analizė, dairausi savo vardo_pavardės ir ji yra! OMG, viskas labai gerai, džiaugsmo pilnos kelnės, nuėjau į TS, susiradau pavaduotoją Gintaras_Zukauskas (šiuo metu jis yra g.moderatorius pas Edgarą) ir parašiau jam sms. Jis mane atsigetino, paprašo ateiti į ts. Nuėjau, sako "įsirašyk į rangus ir eik įsidarbint.". Aš, kaip naujokas, nieko nesuprasdamas sakau "o kas tie rangai? Kur įsidarbinti?". Jis man viską paaiškino, nuodugniai viską papasakojo, įsidarbinau, vergavau visiems. Dar net dabar prisimenu pirmą klientą. Rašau aš jam "kur?". Tas man rašo "iki tune bazės. turi dvi min nuvežti arba papeikimas". Nenorėjau prarasti darbo, tai vežiau. Su /gps komanda, užsikrušau gal minutę, poto prie žvejybos turgaus (kas ten žaidė - žino kur) jis suboomino mašiną ir per chatą matau: ":DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd". Po to sukau ratus aplink mietelius, tobulinau savo įgūdžius. Darbo patirtis buvo apie tūkstantį, bet buvo vasara, tai palikau kompiuterinius žaidimus ir mėgaujuosi gyvenimu vasarą.


7e9b2c9c6d9ae5af734baf762246728e296.png



Trečias skyrius - VIS DAR TAKSI ir naujo darbo iešojimas.



Po vasaros atėjo rugsėjo pirmoji. Klasiokų, su kuriais anksčiau žaidžiau, paklausiau, ar jie vis dar žaidžia. Atsakė, kad ne, atsibodo tas Sa:Mp. Manęs tai nesutrigdė, žaidžiau toliau. Vis dar dirbau TAKSI! Visą vasarą nebuvau on, ir vis dar dirbu?? Kosmosas. Kaip niekur nieko žaidžiu toliau. Per raciją vis kviečiuosi "Žukauskai!". Po to tik atsikvošėjau, kad valdžia pasikeitė. DP buvo Ernestas_Degtine, o direktorius - John_Juske (po to su juo apsaugoje teko susidurti). Bandžiau laimę pildydamas į mechanikus, Policiją, netgi dylerius. Po to sėdžiu žaidime, vairuoju taksi ir chate žiūriu "Atranka į dylerių firmą! Nori? Atvyk į dylerių bazę.". Gerai, kad nusišypsojo sėkmė ir spėjau. Visus įdarbino, o buvo virš 5 gaudomų. Atsitiko taip, kad prarushino S.W.A.T. :D. Buvo šturmas, tai įsėdau į tahoma ir tepiau slides toliau nuo bazės. Palikau darbą, nusistatęs, kad į nusikalstamą veiklą daugiau tikrai neisiu. Direktorius dyleriuose buvo Dzestinas_Nors (nu tas, iš Šakių). Po poros dienų - atranka į S.W.A.T firmą. Užpildžiau tragišką anketą. Bet vistiek, patekau! Džiaugsmas begalinis, viskas super, gal dieną laukiau prie bazės, po to išsitraukiau ginklus ir pradėjau į vartus kapot. Kašeka_Deivis (swat drk) išvažiavo iš bazės, uždėjo star už ginklų demonstraciją, nušovė. Po to apklausė, atsiprašiau, patekau į swatus, zjbs. Po 4 dienų išmetė :D. Priežasties neišsiaiškinau. Bet dalinau baudas bet kam, gaujiniams, kėubiniams, tuningavausi Buffalo (darbinę mašina), ignoruodavau valdžią, nu ždž, ** būdavo. Po to atsirado medikai. Direktorius buvo mano autoritetas Adi_Zero, pavaduotojai buvo Shaunas_Fatale ir Ignas_Dieseliss man rods. Įsidarbinau, viskas ok, darbuotojai buvo gerbiami ir mandagūs. Išdirbau tris dienas :D. Išmetė Dieseliss arba Šaunas, priežastis - afk ne bazė 2h30min. Ilgai pabuvau ramus, pyktelėjau, nuėjau į kitą srv i fsio. Klaidų bus daug. Telefonas on fire :D.


7e9b2c9c6d9ae5af734baf762246728e296.png



Ketvirtas skyrius - Fūristai ir pirmieji pasiekimai.



Po to serverio sugrįžo noras ir vėl grajinti LMG. Užpildžiau į fūristus. Direktorius buvo Matt_Payne. Tada jau žinojau, kad fūristai yra nusikalstama grupuotė, buvo nesvarbu, nes fūristų darbas - ne vien DM ir grobimai. Mane kur kas sudomino krovinių transportavimas. Susižavėjau darbu stipriai. Vienas iš pavaduotojų paskelbė atranką į prižiūrėtojus. Pildžiau į siuntų, pagalvojau lengvas darbas. Tiesą sakant nėriau :D. Kalbėjau per ts, rodžiau aktyvumą, dideles pastangas. Užrakino tą temą, ts sėdžiu ramiai ir girdžiu ts balsą "you are moved" ir tuo pačiu "channel group changed". Nieko nesupratau, po to nuleidžiu žaidimą, ir prie siuntų prižiūrėtojo pareigų ts describtione žmėžvavo mano vardas. Buvau šoke, kaip Jasikevičius buvo apakęd po Europos kašio čempionato varžybų prieš vokiečius, kaip pasakojo apie Dirko Nowitzkio pasirodymą. Po to supratau, kad galiu prasimušti. Pravedžiau stambią naftos siuntą, darbuotojų netrūko, viskas buvo ok. Lapkričio 22 dieną (jei neklystu) vežu naftą ir chate pasižiūriu "Direktorius
Matt_Payne jums uždėjo pavaduotoją.". Ou mai gad! Turiu pavaduotoją! Nežinodamas nei vienos komandos nieko nedariau, sėdėjau tykiai. Paklausiau kitų, kokios komandos. Suvedžiau /d sveiki, rašo "jums šios galios neuždėtos, jas gali suteikti direktorius." Nu ką darysi, nieko tokio. Po to pradėjo dėjinėti pavaduotojus, tarp kurių buvo ir Evaldas_Bielka (čia Jeremy_Warning man rodos), su kuriuo vpš nesutariau, o dabar ir realiam gerai sueinam. Direktorius paliko pareigas, aš tuo pačiu palikau ir darbą ir išėjau į DJ pas Kežą. Po to buvo toks tarpas kai nieko nesiekiau ir pradėjau eiti po darbus.

7e9b2c9c6d9ae5af734baf762246728e296.png



Penktas skyrius - kelionės po apsaugos ir dylerių įmones..



Na, kaip ir rašiau ketvirto skyriaus pabaigoje, nuėjau dirbti į DJ Radistus. Direktorius buvo Egidijus_Keža. Pas jį viskas buvo tobula, valdžia, darbuotojai buvo surinkti gerai, draugiški ir dirbti buvo smagu. Viskas buvo gerai, bet nepatiko vienas žmogus, Duff_Berr man lyg. Bet dabar jis mldc :D. Nu žodžiu, litų neturėjau labai daug. Po to susidomėjau atranka į apsaugą, palikau radiją, trūko veiksmo, todėl į apsaugą perėjau. Juškė - direktorius, Roba_Ggg, Lukas_Nepažystu, Velnelis - pavaduotojai. Valdžia buvo gera, mldc, bet buvo vienas dalykas blogai. Visgi trūko veiksmo. Juškė direktoriumi ilgai neišbuvo, tapo admin prižiūrėtoju ir paliko apsaugos drk. pareigas. Užpildžiau į dylerius. Buvo pirma direktoriaus Jery_Freak atranka, pavaduotojas buvo vienas - Lukas_Bite. Valdžia buvo be galo patyrusi, tad veiksmas buvo garantuotas. Po to išsiaiškinau, kad Lukas - marijampolietis (tame pačiame mieste gyvenu ir aš). Tiesiog labai panašus balsas į vieno pažįstamo, kuris lanko futbolą, tik už mane dviem metais vyresnis. Pasirodo ten buvo jis, tas pats asmuo, kurį pažįstu. Dirbti labai patiko, daug neišdirbau, išmetė man atrodo mane, už tai kad TS nesėdėjau :D. Nu ką darysi. Vėl į apsaugą. Direktorius - Hanas_Swet, nežinomas kadras, apie jį pirmą kartą girdėjau. Žodžiu, nuėjau ten - patiko, veiklos buvo dažnos, viskas buvo ok, net bandžiau laimę į prižiūrėtojus užpildyti, bet sėkmė nenusišypsojo. Labiausiai patiko jo pavaduotojas Vanagas. Va ten tai rimtas :D. Visi jo darbe bijojo. Nors viena nesąmonė - išmestas būdavo, direktoriaus nebūdavo - perrinkdavo komandą, paliko tik geriausius ir savus. Gerai, kad per pirmą savaitę užsikėliau trečią rangą, buvau geras darbuotojas, aktyviai dalyvavau treniruotėse, per kurias ir užsikėliau rangą. Buvo osum. Bet.. Rutina pabodo, apsauga dar neturėjo galimybės atgrobinėti pastatus. Palikau darbą ir vėl atsirado mano gyvenime dyleriai, tik šį kartą - be Bitės, bet su pažįstamais asmenimis - Velneliu, Jeremy_Williams (Eko). Veiksmas - garantuotas, visada buvo ką veikti, greitai antrame range atsidūriau. Tačiau į DP atėjo Nekedas ir viskas pasikeitė. Atsimenu, darėm grobimą, grobėm hotelį, aišku prieš silpną teisėsaugą (aišku Kašekos SWAT'ai buvo geri, labai geri, bet PD buvo moliai) atsilaikydavom, bet PD direktorius paliko pareigas, rinko naują, grobimai buvo vis sunkiau išlaikomi. Vasario viduryje Velnias darė grobimą. Išlaikėm, po 40 minučių okupavom "baltą tiltą". Vienas fruktas paožino, nuvertė Jery, atsimenu, buvo taip, kad Freakas leavino ir per /s (adminų komandą) rašė: Nori unjail? /padimins Nekedas **. Aš parašiau, nekedas pamatė, aišku, gavau visų darbų blist ir mano karjera užsibaigė laikinai..


7e9b2c9c6d9ae5af734baf762246728e296.png



Šeštas skyrius - Mantvello (Micho labiau) taksi, direktoriaus medžioklė, Dovio'Nieko radistai ir t.t.



Nu ką, tęsiu. Taksi/Transporterių direktorium tapo Rėksnys_Mantvello. Žmogus - subrendęs, daug postų praeityje turėjęs ir labai pareigingas žaidėjas. Pats pildžiau, nu ką padarysi, vargau beveik 2,5h ir jokio paskatinimo. Nekreipiau dėmesio net į tai, kad esu visų darbų juodajam sąraše. Užpildžiau į darbą, patekau. Visai patiko, tuo pačiu ir turėjau progą pavadovaut, nes toks žmogus kaip Paulius_Kuca (realybėj yra geriausias mano draugas) buvo kelionių prižiūrėtojas, tad padėti turėjau kuo. Greitai buvo užsikeltas trečias rangas, bet mama grįžo iš Airijos, negalėjau būti aktyvus lygiai dvi savaites, todėl ir teko palikti taksistus. Skųstis negalėjau, visgi buvo pats mano mėgstamiausias darbas, dar turėjau progą netgi vadovauti firmai. Tačiau kiek pastebėjau, buvo daug problemų valdžioje. Mantvys turėjo daug problemų su aukštesnėmis instancijomis, Simo_Drag ir Ernesto_Micho pykčiai įsivyravo dar daugiau, o Antonio_Cairoli paliko pareigas. Galima sakyti, kad firma laikėsi su prižiūrėtojais ir Ernestu, nes Simas buvo neaktyvus. Po tų dviejų savaičių, su ašaromis akyse (buvo labai apmaudu, kad brangiausias žmogus gyvenime vyksta vėl uždarbiauti į Airiją) pildžiau į Taksi/Transporterių direktoriaus rinkimus. Negana to, susipykau ir su Paulium, tiesiog ta savaitė buvo juoda. Be galo nesisekė. Užpildžiau, viskas buvo olrait. Kitą dieną sustabdė anketą ir analizė. Tuo metu dirbau radistuose. Direktorius buvo Dovis_Niekas, asmuo, kuris nebuvo labai aktyvus, tačiau dalį savo darbo atsilikdavo. Po to, kiek teko girdėti, išskrido į futbolo turnyrą Vokietijoje ir buvo ten savaitę. Pavaduotojai susitvarkė kuo puikiausiai. Susipažinau su tokiu žmogum kaip Ever_Never - asmeniu, kuris tuo metu nebuvo kažkuo tai išsiskyręs serveryje, buvo tik radijos pavaduotojas, o visai neseniai jis ir vadovavo Taksi/Transporteriams. Patiko jo vadovavimo stilius, buvo informatyvus ir malonus su kiekvienu firmos darbuotoju. Analizė atėjo. Skaitinėju kitų žaidėjų apibūdinimus, ir stebiu, kaip krenta Keža, Jerry_Sancio ir kiti. Po to viena žalia spalva - Alvydas_Audine tapo kandidatu. Jis to buvo vertas, nes buvo labai patyręs ir geras vadovas. Po to - atėjo mano apibūdinimas. Marija_Lyn, direktorių prižiūrėtoja mane apibūdino kaip kūrybingą žmogų, labai patyrusį taksistuose. Tačiau ją suintrigavo mano patirties stoka. Labiausiai įsiminė paskutiniai sakiniai. "Tavoji anketa nebuvo labai rišli ir graži, tačiau ji buvo tvirta ir teisinga, būtent tokia, kokios ir reikia šios firmos vadovui. Netempsiu gumos, sveikinu tave tapus kandidatu į TAKSI/Transporterių direktoriaus pareigas!" Aš šoke. Nesupratau, kas darėsi mano galvoje, tačiau džiaugiausi. Norėjau tapti ir pasiekti savo tikslą - tapti direktorium. Po to išėjau į kiemą ir pradėjau rėkti. Jaučiausi lyg išprotėjęs. Kitą dieną - praktika. Susitariau dėl jos. Nebuvau sugalvojęs, ką pravesiu, bet gerai, kad bedirbdamas radistu pradėjau sueiti su Duff_Berr'u, kuris man pasisiūlė padėti. Padėjo, bet pats žinojau vieną vietą, kur galėčiau pravesti vairavimo ir reakcijos užduotis. Praktika. Neramiai jaučiausi, jaudinausi, sulaukiau labai daug flood'o per TS, vesdamas komandas maišiau nickus, rankos drebėjo. Bijojau. Vedžiau, jaudinausi, bet buvau griežtas. Nepraleisdavau nei vieno pažeidimo važiuojant į vietą. Vedu. Viskas atrodo puikiai, ėjosi kaip ir aš suplanavau. Tačiau, pūft ir "server closed from connection". Pasirodo, atsitiko taip, kad tėtis atjungė internetą už tai, kad namų darbų nepadariau :D. Komiška. Direktoriumi tapo Alvydas, likau antras. Trečio net neminėsiu, jis ant tiek grybiškai atrodė, kad Marija net apklausti jo nenorėjo. Žodžiu. Po to dar Alvydas pagalvojo, kad norėsiu jį versti, nors apie vertimą nebuvo jokios minties.


7e9b2c9c6d9ae5af734baf762246728e296.png



Septintas skyrius - IR VĖL ANTRA VIETA, Didžėjus krenta iš rikiuotės, direktorius - netyčiukas ir vasara.



Po labai sėkmingo debiuto direktoriaus rinkimuose norėjau dar. Kaip sakoma, apetitas kyla bevalgant. Užpildžiau į radijos direktoriaus rinkimus. Jau viską, ko būtent iš kandidatų į direktorius norėjo Marija_Lyn (DP) - žinojau. Anketoje klaidas, viską ištaisiau - kokybė ženkliai pagerėjo. Užpildžiau. Kiek pamenu, surinkau 11 like. Tais laikais man būdavo daug. Nekantriai laukiau analizės. Norėjau įrodyti, kad esu vertas direktoriaus. Vėl kandidatas. Su Kuca skaitau analizę ir pats netikiu, kas vyksta. Antrą kartą iš eilės... Praktiką vedžiau tą pačią dieną, kaip paskelbė analizę. Pravedžiau tragiškai. Trugdė čyteriai, įtariau tokį kentą kaip Gholas_Lokys, su kuriuo gerai sutariau ir sutarsiu. Pasiūlė pravesti kitą dieną. Pravedžiau, tik susi*cenzūra*au su antra dalim. Tas man ir kainavo direktorių. Direktorium tapo Ren_Wayne. Benaršinėdamas po lv forumą užmačiau, kaip jis pildo EPi taškų sistemą. Ryžausi blogam tikslui - papeikimui. Susikūriau naują forumo acc, parašiau tą papeikimą, jį atmetė, DP sužinojo,kad ten buvau aš. DP tapo Compadre_Estebano, žmogus, kuris padarė nemažą įtaką man, kaip serverio žaidėjui. Iškarto buvo nušalintas Alvydas_Audine, kuris čia vadovauja taksistams. Nuvertė Meškis . Atsidarė atranka, užpildžiau anketą, viskas atrodė tiesiog tobula, atrodė, jog lengva ranka pasiimsiu direktorių. Tačiau taip nebuvo. Analizėjw likau antras, direktoriumi tampa Lukis_Lukasius. Žmogus, pas kurį pirmą kartą įsidarbimau į taksistus. Buvo baisiai neaktyvus, Compas greitai jį pašalino, skypėj jis man rašo "Esi? Kaip būsi atrašyk." Atrašiau, bišk pabazarinom raštu, po to klausia manęs: Kiek laiko skirsi firmai? Atsakiau, kad skirsiu apie 5 valandas, pagyrė, ir parašė : Jei iki 22h nepasirodys Lukis - direktorius atiteks tau. Iki dešimtos liko 2 valandos, pasiruošiau pagrindines temas ir laukiau. Žiūriu būsenos atnaujinimuose: Sveikinu Deejay, sėkmės. Viršuje forumo - moderavimas, skypėje - floodas, ką į pav ir panašiai. Už pastangas buvo atlyginta - direktoriaus postas. Rašo Compadre - junkis, uždėsiu direktorių, vedu pass - netinka. Lyg ir tas pats. Parašiau jam, susisiekė su mTėvu, jis nieko negalėjo padėti. Prabuvau direktorium 1 valandą. Nusivylimas buvo didelis. Direktoriumi tapo toks kentas kaip Lukas_Kersna (čia žinomas kaip Lucas_Patriot). Rimtas buvo, mldc, nuėjau į firmą, siekiau av, atsirado atranka į taksi pav, užpildžiau, patekau tarp kandidatų, bet niekaip negalėjau su juo pasišnekėti, nes buvo prastai su sveikata + bišk problemų. Nu pox galvoju, antrą kartą atsirado atranka į pav, vėl užpildžiau, buvau per plauką nuo pavaduotojo. Po to nuėjau į duffo radiją su kitu acc, ten buvau pramintas McDonaldiniu (nickas buvo Didelis_Makas). Pasiekuau veiklos/ts priž, bet kadangi duffas buvo neaktyvus, tai išėjau iš firmos. Po to atėjo ruduo, susigrąžinau acc ir visa kita bus kitame skyriuje.


7e9b2c9c6d9ae5af734baf762246728e296.png



Jau link pabaigos. Kaulo medikai ir Styvo taksi atsiradimas.



Na ką gi, judam link pabaigos. Rugsėjo mėnesis.. Nežaidžiau apskritai sampo, geriau laiką praleisdavau prie cs arba NBA. Spalio mėnesį užėjau į forumą, žinutė nuo Franklino (savininko), kad acc grąžintas. Super! Pagaliau galėsiu siekti kažko. Užpildžiau į medikų direktoriaus rinkimus. Pagal save, užpildžiau stiprią anketą. Analizės diena, su įtampa laukiau, Marko pagyrė mane, turiu labai daug potencialo (pagal jį), tačiau, kaip pats minėjo, anketoje trūko pasitikėjimo savimi. Direktoriumi tapo Karolis'Kaulas. Geras draugas, bus linksma, smagu kažko siekti. Patekau į darbą, įsidarbinau, bet turėjau begalę kontrolinių. Savaitgalį atsirado atranka į prižiūrėtojus. Užpildžiau į naujokų instruktoriaus pareigas, viskas klostėsi gerai. Norėjau dirbti su tokiu žmogum Hot'Anonymous, bet ne su Meškiu'Puma. Nepravedžiau nė vienų apmokymų naujokams, man buvo ** ant pareigų, gavau vyr. priž. pav, bet nedirbau pareigose, sori Kaulai, jei skaitai, bet tiesiog neturėjau noro vadovaut medikams. Palikau medikus. Taksi firmos direktorių gavo Styvas_Nesakomas. Galvojau, ilgai neišbus. Slinko savaitės. Atsirado atranka į prižiūrėtojus. Užpildžiau į ts, be jokios konkurencijos tapau. Viskas ėjosi normaliai. Pasakysiu per grubiai, bet buvau geriausias prižiūrėtojas, nes bendradarbiavau su abiem pavaduotojais - Andrius_Second (lops) ir Hot'Anonymous (best pavadoškė). Gavau vyriausią priž, ėjau link užsibrėžto tikslo - pavaduotojo posto. Styvas buvo pakankamai aktyvus, rūpinosi firma ir dirbo. Su Styvu taip gerai nesutardavau pačioje pradžioje, nežinau kodėl. Pradėjom bendradarbiauti tarpusavyje. Po to, Andrius pradėjo pyktis su visa valdžia, po to neištvėrė ir paliko pareigas. Po to nuo Hoto gaunu jo visą chatą su Styvu, kad pastarasis nori mane pasiimt į pavaduotojus. Pradėjau reformas, nušalinau per dieną du prižiūrėtojus, kurie, tiesą pasakius, savo darbą atliko tragiškai. Paskyriau į veiklos priž Vainių_Boykaa (taip, taip, tas pats, kuris 1 vietoj tope pagal praleistą laiką forume). Su sprendimu tiesą sakant nesuklydau, veiklos buvo vedamos, darbuotojai buvo labai patenkinti jo darbu. Mane apklausė Marko, gavau pavaduotoją. Pirmas 10 min drąskiausi, kad gaučiau /priimt komandą, nes save išmetęs iš darbo savęs negalėjau priimti atgal. Nu ką, mėgstamiausia firma, pavaduotojo postas - yra. Tačiau man su treniruotėmis buvo nekažką... Nesu labai geras vadovas, nes esu tas žmogus, kuris mieliau prižiūri darbuotojus ir tvarką, o ne veda veiklą. Mėtydavau iš darbo be gailesčio tuos, kurie nusiženginėdavo taisyklėm, buvau išmetęs net meškį, už tai, kad prašinėjo į transporterius labai įkyriai. Styvas palilo pareigas. Apibendrinus, Styvo taksai pačioje pradžioje buvo nematomi. Atėjus į firmą - kažkiek tai prisidėjau prie atgaivinimo. Ne kartą esu sakęs, kad galima atgaivinti firmą su didele veikla, draugiška valdžia ir idėjomis. Atėjęs į pavaduotojo postą tai įrodžiau su Hotu ir Styvu, nes bendradarbiavimu - galima pasiekti viską. Su viltimi užpildžiau į direktoriaus postą, gal ir būčiau tapęs, bet nukopijavau idėją iš bumerio servo. Labai nusivyliau savim, gavau gėdos stulpą, bet medinį, nors tas gerai.


7e9b2c9c6d9ae5af734baf762246728e296.png



Greensaido atsiradimas mano gyvenime, medikai ir paskutinis pasispardymas pas Edgarą.



Fsio. The last one. Dar bebūdamas taksi pavaduotoju sužinojau apie GreenSide. Gavau skypėje žinutę su projekto aprašymu, perskaitęs likau maloniai nustebintas. mTėvas - pgr. admin, tvarka yra! Užsiregistravau forume. Patiko viskas, tačiau pareigos, kurios buvo taip mylimos, buvo svarbios. Po viso šito mano failo direktoriaus rinkimuose pradėjau sueiti su tokiu kentu kaip Rey_Kingas. Dabar jis man vienas iš geriausių draugų būtent sampe, nors visai neseniai vienas ant kito bahūriškai pastumdavom :D. Visus savo pinigus dėdavau į pelną, likau be cento ir atsirado jis. Jis mane išpirko iš gėdos stulpo, dėl šito labai esu jam dėkingas. Po valandos užpildžiau į medikų pavaduotojo postą. Užpildžiau varganai, bet konkrečiai. Nuėjau į firmą. Likau ketvirtas, bet gavau ts priž. Man jau buvo pažadėtas pavaduotojo postas, reikėjo tik išlaukti. Nu ok, bandžiau laukti ir kaip perkūnas iš giedro susipykau su mama. Nesiseka, tai nesiseka, atsisakiau visko ir palikau medikus su visu *** serveriu. Atsibodo. Dabar sampo nelabai ir žaidžiu, mieliau sėdžiu prie knygų ir mokausi.

7e9b2c9c6d9ae5af734baf762246728e296.png


Chapter ? - pirmi žingsneliai serveryje.


Ok, ties kur baigiau? Ai, leavinau Kešą ir atėjau čia. Pirmas įspūdis nebuvo apgaulingas - užkabino! Todėl nusprendžiau visam likti čia. Pradėjau dirbti mechaniku pas Arbūzą. Buvau neaktyvus, net nekalbėjau TS (nors dažniausiai šneku), tiesiog buvau ramus darbuotojas ir fsio. PD direktorium tapo Lucas_Patriot. Su juo esu pažįstamas iš kito projekto, kur buvome išties gerai susibendravę. Nuėjau į firmą, draugiška kompanija buvo. Juškė, Vainius (my boy), Logis, Edis, Žilvis, Arma ir kiti. Žodžiu, buvo smagu. Bet tiesą sakant mane užkniso tas pastovus gaujų marinavimas, nes Geresni ir La Raza barškino teisėsaugą per *cenzūra*ynę. Po to viskas susitvarkė, bet buvau labaaaaaaai patenkintas tuom, kad dirbo savi ir buvo daug veiksmo. Pavaduotoju išsirinko Weitį, susibendravau su juo ir buvo labai smagu dirbti. Padirbau 2 savaites su viršum, nes atsitiko taip, kad klasiokai kūrė Gangą ir norėjau jiem padėti. Nesigavo, nerinkom *cenzūra*ių. Užpildžiau į medikų direktorių. Šansai kaip visuomet - sunku, tačiau puikiai žinau, ko nori Marius iš anketų. Nepersistengiau, viską bandžiau stipriai ir kukliai. Labai nekantriai laukiau analizės. Pasirodo, vėl antras! Nusivylimas buvo didžiulis, bet stimulas ir motyvacija vėl bandyti ir siekti buvo didžiulė. Laukiau 9 dienas, kol neatsirado proga. Arvydas biškį prisidirbo, t.y. užsirovė ant Wolfo. Visą dieną su Marko prasirašinėjęs tapau direktoriumi, tos firmos, kurios visada labai norėjau - medikų. Chate pasitiko mane šiltai. Uždėjo privilegijas labai didžiavausi savimi ir buvau labai laimingas. Reikėjo susitvarkyti temas ir rinktis pavaduotoją. Ilgai galvoti nereilėjo, jau prieš tapimą direktorium galvojau, kas gi bus mano pavaduotojas... Visgi, pasiėmiau pažįstamą, žmogų, kuris užėmė 3-ąją vietą direktoriaus rinkimuose - Jeremy_Warning, Evaldas_Bielka ir kiti jo amplua. Direktorius esu jau 15 dienų ir be mėnesio - dviejų nežadu jo palikti. Sėkmės skaitant (jei dar kas skaitys O_o).


Pagaliau baigiau. Vėliau aprašysiu per visus projektus tuos žmones, su kuriais šiek tiek teko pabendrauti.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sėvė mė dėrėgė, nepamiršk 3-iame skyriuje aprašyti apie mane, nes bus blogai  :P  :P

 

Šeip labai įdomu skaityti, rašiai atsipūtęs, bet vistiek labai gražiai gavosi . MYL DRG  :wub:

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sėvė mė dėrėgė, nepamiršk 3-iame skyriuje aprašyti apie mane, nes bus blogai :P:P

Šeip labai įdomu skaityti, rašiai atsipūtęs, bet vistiek labai gražiai gavosi . MYL DRG :wub:

Tu būsi kaip pradėsiu kalbėt apie Kaulo medikus ir Styvo dušmanus, nes apie praeitį noriu pasidalinti. Dar čia tik pradžia.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas, mano Best Friend`e, malonu buvo paskaityti tavo istoriją, lauksiu dar :D Gal rasiu kada nors savo vardą ten :P

Sw sw, busi, nes manau, kad priespaskutiniam skyriui aprasysiu Styvo taksi mano akimis, kaip viskas atrode pries mano atejima i firma ir tada kaip atejau.

 

Sveikas Martynai , šaunu pamatyti dar vieną seną veidą . Smagu kad sukūrei prisitatymą , buvo gan įdomu .

Sveiks, tikiuosi (jei skaitysi), kad isibegejus bus irgi idomu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Įdėtas ketvirtas skyrius, penktas bus rytoj.

 

 

 

 

Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą:

Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai);

(Doublepost)

 

-Edis_Kingston

Redaguota Edis_Kingston

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Ot dushy blogas, malonu buvo skaityti, laukiam kitos dalies. Avataro vagis here.

Ačiū, o kartais čia ne Deividas_Energy? Swx tada, kada lolą?

 

 

My friend is back ! Oj kiek sužinojau :-) Sėkmės tau,o dar mes ir visur spėsim suait :-) 

Sw, dar čia ne viskas, dar kur kas daugiau sužinosi, jei skaitysi visą biografiją.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas, gan įdomi biografija. Sekmės šiame projekte ;) Laukiam kitoos dalies :D

Tikiuosi atėjai nefreepostinti. Ačiū, kad įdomu, tikiuosi taip ištikro ir yra. 

 

Jau įkelta šešta dalis. Septintą parašysiu rytoj, kada vėl atsiras noras.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

sw čia ir aš esu čigonas kuris nučigonino tavo avatarą, taip ir nespėjom sumest lolo matcho, graži tema, bet gal parašyk ką nors ir apie GS?

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

sw čia ir aš esu čigonas kuris nučigonino tavo avatarą, taip ir nespėjom sumest lolo matcho, graži tema, bet gal parašyk ką nors ir apie GS?

sw sw, malonu, kažkada reikės sumest. O apie gs - tikriausiai bus, visgi dabartis yra.

 

Palaipsniu rašau, todėl taip ir gaunasi.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    4 nariai peržiūrėjo šią temą:
    David_Winship  Svečias  Derrick_Gonzalez  Svečias 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.