Fernando Black 56 Parašė Lapkritis 23, 2015 Modifikacijos pasidalinimo anketa *Jūsų Vardas_Pavardė : Fernando Black. *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Mašina BMW. *Modifikacijos Nuotrauka/Video : *Parsiuntimo nuoroda : http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-cars/55067-bmw-7-series-f02-2012.html Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lindorian Zifforizen 17 Parašė Lapkritis 23, 2015 Tie gamemodding kur automatiškai įsirašo, tai ne kažką.. būna virusų dažnai, paskui negalima unistallint Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando Black 56 Parašė Lapkritis 23, 2015 Tie gamemodding kur automatiškai įsirašo, tai ne kažką.. būna virusų dažnai, paskui negalima unistallint Jei turi antivirusinę tau praneša kai yra virusas man dar nėra tekę jokių virusų patirti nuo šitos modifikacijų portalo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Lapkritis 23, 2015 Nelabai man,bet cia kas kita kaip nuotrauka,nuotraukoj kitaip zaidime dar kitaip. dauzosi bent? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando Black 56 Parašė Lapkritis 23, 2015 Nelabai man,bet cia kas kita kaip nuotrauka,nuotraukoj kitaip zaidime dar kitaip. dauzosi bent? Man tai daužosi, nesu labai ten prisimodinęs kelių ar pnš tai man viskas normaliai išbandžiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando Black 56 Parašė Lapkritis 25, 2015 išbandžiau žaidime, neatrodo taip pat kaip nuotraukose. Bei per greičio mažinimo kalnelius labai šokinėja, nebent dedant ant kitos mašinos gal bus kitaip, išbandžiau ant tahomos. Man irgi buvo kai buvau užsimodinęs ant TAHOMOS, bet užsimodinau ant ELEGANT mašinos viskas gerai nieko nešokinėja. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mark's 6 Parašė Lapkritis 28, 2015 Šauni modifikacija. Šaunu jog daliniesi modifikacija. Gal but ji tavo ar ne , bet gerai kad bent daliniesi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James'Stephen 32 Parašė Lapkritis 28, 2015 O jėzus gamemodding'as ....... BMW negražus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose