Tomas_Wilson 292 Parašė Lapkritis 23, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tomas Wilson • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Mantas Saugo • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Auto C bug. Cytu naudojimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=pji7IU0bFeE Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Saugo 15 Parašė Lapkritis 23, 2015 Aš tai nelabai manau kad čia cytinimas išvis net ne aš lošiau o mano draugas kuris moka labai gerai cbug Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnas_Balcius 1 Parašė Lapkritis 23, 2015 (redaguota) as tai nesuprantu koks c bugas jeigu dm zonoi puse servo naudoje ji ir stopudovai pac naudoji tik kai filmavai ne c buginai ir ce gaunasi free ban tai jei ce del c bugo banint visi pradesit tai ce sitam serve nebeliks zmoniu as tikiuosi kad Mantas_Saugo gaus unban. Žaidėjas yra baudžiamas už [Nauja] #Temoje gali komentuoti tik užblokuotasis ir administratorius užblokavęs žaidėją, kiti vartotojai už bereikšmius komentarus baudžiami forumo įspėjimais. Redaguota Lapkritis 24, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Lapkritis 24, 2015 Čia yra auto c-bug pažiūrėkite video sulėtine nuo 8 iki 10 sec ir pamatysite . Anketa priimta Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose