Spalvotas_Cinamonas 234 Parašė Lapkritis 23, 2015 UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Spalvotas_Cinamonas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Mantezas_Wiz • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytus (inv) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
MANTEZAS 2 Parašė Lapkritis 23, 2015 lag Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
MANTEZAS 2 Parašė Lapkritis 23, 2015 (redaguota) matosi, kad tik vienas gaujinis yra, o man tiesiog palagine buvo ir nebuvo net jokių kitų žmonių, o kai šaudė jie į mane, matosi, kad jų net nėra. Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už • Draudžiama rašyti pranešimą tik įkeliant video įrašą ar nuotrauką (tokiu atveju pranešimas skaitysis bereikšmis); Redaguota Lapkritis 24, 2015 MANTEZAS Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
MANTEZAS 2 Parašė Lapkritis 23, 2015 matosi, kad tik vienas gaujinis yra, o man tiesiog palagine buvo ir nebuvo net jokių kitų žmonių, o kai šaudė jie į mane, matosi, kad jų net nėra. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Lapkritis 24, 2015 Anketa atmesta nėra ping lentelės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose