Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.5.5] /pzu patobulinimas!

Danielius_Daims

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Danielius_Daims

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: ideja butu tokia, kada tu darai /pzu zaideja tau reiketu parasyti dvi komandas kuriuos palengvintu cyteriu gaudyma:

/pzukomandos - su sita komanda matai visas parasytas komandas zaidejas. Tarkim dabar pvz cyteris vazineja su masina ir tarkim vip gali tvarkyti savo masina kas 5min bet tarkim jis pasitaiso masina kas dvi minutes ir tu nematai ar jis panaudojo vip komandas ar ne. O su komanda /pzukomandos tu matytum kad transportas buvo pataisytas be komandu, tai reiskia kad cyteris. Sone chate rasytu "stebimas zaidejas panaudojo komanda: "/vtvarkyti".

/zala - su sita komanda tu matytum ar zaidejas DM gavo zala nuo pataikyto suvio ar ne. Nu pvz DM zonoje ciuvelis saudo ir jam nemazeja gyvybiu nors matai kraujo demes nuo pataikymo. Buvo pas mane toks atvejis kad zmogus naudojo lag.cs modifikacija, bet priziuretojui neuzteko irodymu nes zmogus pasake, kad jis gyvena UK ir sako kad jam lagina nors pingas 20-30 bet ji atblokavo. Su sita komanda tiesiog matytu ar buvo pataikyta ar buvo gaves sala. Chate rasytu: "jusu stebimas zaidejas gavo zala nuo Vardas_Pavarde". Labai palengvintu gaudyma, nes kiekvienas administratorius matytu irodymus, nes dabar vieni zino daugiau apie cyterius o kiti maziau.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: viskas paaiskinta kodel. Pildau per moba.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Gal sita ideja ir butu  visai nieko per /pzu  palengvinant bet vel reikia laukti kol sukurs nauja atnaujinima kai nebeveiks jokie cleo ir sobeitai , bet is esmes geras pasiulymas 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.