Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.5.5] Keli pasiūlymai darbams [Be pakvietimo]

Pablo Esco

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime


Pablo_Esco


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą


Picerininkai : 


Panašus pasiūlymas buvo,tačiau pridėsiu jį ir čia. Siūlyčiau padaryti , jog namuose/bute galima būtų turėti šaldytuve 3picas. Na ir galima būtų išsikvietus picerininką nusipirkti picų, bei papildyti savo šaldytuvą. Pridursiu manyčiau neblogai būtų ir su alkoholiniais gėrimais padaryti ,kad picerininkai galėtų išvežioti kokį alų ar stipresnį alkoholinį gėrimą , jį taippat būtų galima laikyti šaldytuve.


Valytojai :


Tai nėra būtina, tačiau šiektiek pagyvintų darbą.Manau tiek ant vienvietės tiek ant šiukšliavežio renkant šiukšles/valant šiukšles užsidegtų oranžinė mirgalkė.


Gaisrininkai :


Siūlyčiau gaisrininkam leisti iš darbinio transporto pasiimti kokį nors tinkama įrankį ir būtų galima netik gesinti namus, bet ir išlaisvinti tarkim prispaustus žmonęs iš automobilių, tiesiog būtų chate parašyta *Reikalinga skubi pagalba ,į avarinę situaciją papuolė žmogus važiuokite į raudona tašką ar tai vėlevėle.Ten isitraukus įranki prie mašinos reikėtų užlaikyti kairįjį pelės klavišą ir kažkiek tai laiko laisvinti žmogų iš mašinos.


Medkirčiam :


Siūlyčiau malkas dėti į sandėli ir poto surinkus tam tirką rišulių skaičiu tarkim kokių 10 pasikrauti į mašina ir vežti į baldų gamyklą, kad būtų tarkim iš ko gaminti baldus.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?


Na šiaip manyčiau būtų įdomiau biškuti naujokams dirbti darbus be pakvietimo


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.