Ponas_Gyvatė. 135 Parašė Lapkritis 27, 2015 UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ponas_Gyvatė. • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Dovis_Xavi. • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Apgaudinėjimus. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :http://imgur.com/a/t7h7a Pablo Esco 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Xavis ^ 6 Parašė Lapkritis 27, 2015 1. Prašei tik getinti, nesakei, kad dirbi, bet nedurni esam sutinku kad dirbt norėjai (čia tavo klaida). 2. Daviau 5'000, nes už toki darbą visos sumos niekas nemoka, todėl gavai tik tiek. 3. Sakiau kad daugiau turi padaryt jog nori viską gaut. 4. Pradirbai tik 8 min, sakiau, kad už stovėjimą nemokėsiu. Įrodymai, reikiami mano unbanui: http://imgur.com/a/6AnbW Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Xavis ^ 6 Parašė Lapkritis 27, 2015 P.S. 5. Niekur nesakiau, kad aš tau juos ir mokėsiu, bet čia tik btw, galbūt omenyje galėjau turėt, kad pats tiek uždirbsi, todėl šituo banu tu prižiurėtojams įrodei, kad piknaudžiauji pareigomis... Dedi skaičiavima, tada išblokuoji, nemandagu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo Esco 140 Parašė Lapkritis 27, 2015 Pritariu Gyvatei. Man irgi nedavė nei cento.Nors dirbau ir dar ilgiau nei 10minučių P.S Jei atlyginą žalą priekaištų neturiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Xavis ^ 6 Parašė Lapkritis 27, 2015 Nes Gyvate mane atsitelino, tu dirbai pavyzdingai ir tik kai prisijungsiu Pablo gausi viską, nes galima sakyti kad viską vienas padarei, dėkui tau. Palauk truputi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Gyvatė. 135 Parašė Lapkritis 27, 2015 Įrodymus numesk , kad dirbau 8 min , pats rašei už 10min - 10k. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Xavis ^ 6 Parašė Lapkritis 27, 2015 ... Mano įrodymai jau numesti, dėl kuriu bus išvados abiem. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Lapkritis 27, 2015 Anketa atmesta Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose