Fedia_Damnas 104 Parašė Vasaris 2, 2015 Apie narkomaną Pavliką (Pašą), kuris nuolat apsidaužęs. (serijų yra tikrai daug, tik ne visus su LT titrais). Orange_Mst Minus_Lixon 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vuzas 3 Parašė Vasaris 2, 2015 man asmeniškai tokie vadinami serialai "be ryšiaus" .. Ką žiūriu tai tik "Shameless" O tokie man nelabai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marius_Patio 9 Parašė Vasaris 2, 2015 nu geras visą pažiūrėjau, "valera atėjo tavo laikas", mldc kad pasidalinai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Vasaris 2, 2015 Man tokie serialai nėra prie širdies, nepatiko Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fedia_Damnas 104 Parašė Vasaris 2, 2015 Man tokie serialai nėra prie širdies, nepatiko Na visiems pagal skonį. Aš asmeniškai nepripažystu lietuviško humoro. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose