Jarek_Quattro 260 Parašė Lapkritis 28, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė : Jarek'Quattro Žaidėjo Vardas_Pavardė, kuris jus apgavo : Street_Nmz Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (nuotraukos, video medžiaga) : Pradėsiu nuo to , jog vakar tik atėjęs į žaidimą , jis mane prisigetino prie savęs , na aš sutikau. Sako sėsk g , pavešiu. Įsėdau , pradėjo prašyt 60k , esą už 60k jam kažkas nupirks VIP'Ą. Iš pradžių nesutikau , tačiau poto , pasidaręs visus įrodymus , aš sakau gerai , paskolinsiu. Pats sakė , jog šiandien gražins , tačiau , aš jam rašau - ignorina. Trūko kantrybė. Nekenčiu melagių. Pildau šią anketą , tikiuos padėsit. http://imgur.com/a/VaotK Sėkmės. Pablo Bandit 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martynas 237 Parašė Lapkritis 28, 2015 Street_Nmz turi lygiai 2 dienas grąžinti pinigus. To nepadarius, bus pranešta administracijai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Streetas_Nmz 6 Parašė Lapkritis 28, 2015 Rytoj gražinsiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martynas 237 Parašė Lapkritis 29, 2015 Pinigai buvo grąžinti, tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose