Menian_Fierro 632 Parašė Lapkritis 28, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Menian_Fierro • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiūlymas būtų įdėti daugiau ginklų į ginklinę , kadangi dabar ginklinėje yra daugiau visokių daiktų tokių kaip kastuvai / peiliai / beizbolo lazdos ir tik du ginklų pasirinkimai. Todėl mano idėja būtų įdėti į ginklinę shotguną bei country rifle. Paįvairintų ginklinę , žaidėjai galbūt taikliau šaudo su shotgun negu su deagle arba AK. O country rifle galėtų šaudyti iš toliau per grobimus pavizdžiui nuo stogų ar dar kur. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Paįvairintų žaidimą su ginklais , nes dabar ginklinę labiau panaši į sandaikčių parduotuvė vien tik peiliai / lazdos / kastuvai ir tik pora ginklų. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Dėl kainų viską suderinti maždaug reikėtų , shotgun padaryti pigesnį , nes žala maža. O dėl country rifle padaryti biški aukštesnę , kadangi ginklas daro nemažą žalą žaidėjui bei taiklus iš toli. Bmx_Park What_Those Ponaitis_Evaldas 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bmw_Bmw 25 Parašė Lapkritis 28, 2015 labai geras pasiulimas sutinku su to Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando Black 56 Parašė Lapkritis 28, 2015 Aš tikrai UŽ šauniai jeigu papildomų ginklų ar daiktų galėtum įsigyti GINKLŲ PARDUOTUVĖJE, nes dabar yra tik DEAGLE ir AK-47 ginklai mažas pasirinkimas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bmx_Park 79 Parašė Lapkritis 28, 2015 Visai neblogą įdėja aš už tikrai butu smagu pašaudyti su sniperiu, spaudžiu žalia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis Daedo 944 Parašė Lapkritis 28, 2015 Pasiūlymas tikrai geras, sakau už, kadangi tikrai dabar nėra įvairaus pasirinkimo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Neymaras_ 9 Parašė Lapkritis 28, 2015 Aš už tikrai ginklinėje Ginklų stoka Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mikas Cisum 40 Parašė Lapkritis 28, 2015 jo reiktu ipac sg. as uz. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Lapkritis 28, 2015 Tikrai gera idėja,būtų dar neblogai,kad išimtų tą kastuvą,nes jo ir taip nieks neperka. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
♔ Anthony_Marcello ♔ 17 Parašė Gruodis 6, 2015 Tikrai už! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
LENKAS 6 Parašė Gruodis 6, 2015 Pilnai sutinku tikrai, kad reikėtų įmesti nes tarkim aš su deagle nelabai net moku c-bug kaip moku su shotgun bet čia neesmė esmė tame, kad tikrai atsirastų žaidėjų kurie vis dažniau pirktų ginklus iš ginklinės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose