Pacan Marozas 419 Parašė Lapkritis 28, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Pacan_Marozas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Ponaitis_Evaldas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas. Inv pajunges. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/Cq-5GvYZLy8 [!] Prašau atblokuoti vartotoją ,nes vartotojas gyvena UK ir jam striginėjo, ir užblokavau nežinodamas jo padeties. Jo pingas buvo didelis dėl to ,kad gyvena užsienyje. Prašau atblokuoti vartotoją. Mano klaida nežinojau jo padeties. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponaitis_Evaldas 32 Parašė Lapkritis 28, 2015 Būtent pas mane buvo virš 300 pingo , ir nekrovė objektų , ir man nerodė nei vieno iš jūsų :? ir taip gyvenu UK Rokas žino. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Lapkritis 28, 2015 Anketa atmesta jeigu filmuojate kur pingas jau nežinau 100 kartų akrtojam jeigu inv filmuojat reikia ir pingo . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose