Gvidas_Gallardo 4 Parašė Vasaris 2, 2015 http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-cars/51268-volkswagen-tiguan-2012.html Sveiki radau nuostabu tiguana manau tiktu ant huntley! Sekmes naudojant sia modifikacija! Edis_Kingston 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edis_Kingston 104 Parašė Vasaris 2, 2015 Modifikacija atrodo visai gražiai, tik vienintelis minusas mano akimis tai, kad nėra numerių. Tačiau išbandysiu šią modifikaciją. Dėkoju kad daliniesi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Gallardo 4 Parašė Vasaris 2, 2015 Modifikacija atrodo visai gražiai, tik vienintelis minusas mano akimis tai, kad nėra numerių. Tačiau išbandysiu šią modifikaciją. Dėkoju kad daliniesi. Tai as buvau rades anksciau su numeriais bet problema ta kad PL Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arvydas_Torres 62 Parašė Vasaris 3, 2015 Manau ant Sand Kingo neblogai atrodytų tokia modifikacija :| Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Vasaris 3, 2015 Viskas atrodo gerai , bet numerių reikia . Be numerių ne mašina , jei naudojaisi kaip susidaužo ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Gallardo 4 Parašė Vasaris 3, 2015 Viskas atrodo gerai , bet numerių reikia . Be numerių ne mašina , jei naudojaisi kaip susidaužo ? Dar neisbandziau tad nieko negaliu pasakyti :/ bet manau susidauzo tikroviskai taprasme stiklai duzta kaip tikrame gyvenime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Gallardo 4 Parašė Vasaris 3, 2015 (redaguota) Manau ant Sand Kingo neblogai atrodytų tokia modifikacija :| Isbandyk! bet manau ant huntley arba land stalker Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); (Doublepost) -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 3, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose