Danielius_Daims 20 Parašė Lapkritis 30, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Danielius_Daims • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Ltu_Justux • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Apgaudinėjimas. Pinigai nebuvo gražinti o mašina nesutvarkyta, nes išmetė iš mechanikų. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://greenside.lt/index.php?/topic/10937-mechanikai-darbuotojų-papeikimai/?p=107712 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ltu_Justux 2 Parašė Lapkritis 30, 2015 :DDDDDDDDDDDDD kaip pinigus grazinti jeigu ismete is mech ir + internetas dinko Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danielius_Daims 20 Parašė Lapkritis 30, 2015 :DDDDDDDDDDDDD kaip pinigus grazinti jeigu ismete is mech ir + internetas dinko Nu nemano problemos. Aš buvau on ir tu buvai. Ignor? Ignor.. nu tai ko aš kalbėsiu su siena. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Gruodis 1, 2015 Anketa atmesta , per mažai įrodymų ir administratorius nebus baudžiamas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose