Gvidas_Gallardo 4 Parašė Vasaris 3, 2015 http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-cars/6509-bmw-e34-alpina-b10-bi-turbo.html Sveiki dalinuosi sia modifikacija Sekmes naudojant si zveri Hot_Anonymous Kamas_Krasavic 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernestas_Bmwfan 7 Parašė Vasaris 3, 2015 ai čia ne ta modifikacija. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Vasaris 3, 2015 Daužosi ? Tuninguojasi ? Atrodo labai graži modifikacija, tačiau abejoju jog man taip nuostabiai atrodys, nes neturiu tokio osum enb , na bet anyway surizikuosiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_Mtz 8 Parašė Vasaris 3, 2015 Grąžus tikrai bMW dėkui , kad daliniesi būtinai panaudosiu! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Gallardo 4 Parašė Vasaris 3, 2015 Daužosi ? Tuninguojasi ? Atrodo labai graži modifikacija, tačiau abejoju jog man taip nuostabiai atrodys, nes neturiu tokio osum enb , na bet anyway surizikuosiu Ehhh dauzosi bet netaip stipriai. Su tuningu nieko nezinau del noss tai jo matos Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnoldas_Bmw 2 Parašė Vasaris 3, 2015 Na man asmeniškai žaidime nekaip atrodo ir daužosi lievokai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Gallardo 4 Parašė Vasaris 3, 2015 Na man asmeniškai žaidime nekaip atrodo ir daužosi lievokai. Sveikas na visi turime sava skoni Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kamas_Krasavic 0 Parašė Vasaris 3, 2015 Malonu ir žiūrėti, teks išbandyti, +rep Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arvydas_Torres 62 Parašė Vasaris 3, 2015 Gražus vėjas, serveryje bus vėjuota su šitu modu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Vasaris 3, 2015 Modifikacija aišku matyta , šeip stovis neblogas , tačiau ratai visiškai netinka . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose