Edvinas_Din 15 Parašė Vasaris 3, 2015 Sveiki, taigi kol serveris neveikia pradėjau biški mokintis dirbti su ps. Bė pamokų sukūriau pora avatarų ir man įdomi jūsų nuomonė apie avatarus kad galėčiau tobulėti toliau. 1. 2. 3. Frontas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Vasaris 3, 2015 Nu tokie man nelabai ir kokie tie avatarai atrodo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis Chill 23 Parašė Vasaris 3, 2015 Ną tie juodi rėmeliai kažkiek per stori. Sėkmės tobulėjant tau! Niekada nevėlu tobulėti! @@@ Edvinas_Din 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matas_Carrianas 8 Parašė Vasaris 3, 2015 Svarbiausia, kad nuotrauka būtų geros kokybės, nes čia paprasti avatarai ir tiek. Gali su opacity kartais pažaisti, tuos blur'us uždėt ir t.t. Man, kaip tie avatarai su tom mergom nepatinka, tai ką žinau ant vieno avataro per stori rėmeliai, ir šiaip visur jie per stori, ten kur yra tie permatomi, nereikia tokių storų. Edvinas_Din 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvinas_Din 15 Parašė Vasaris 3, 2015 Ną tie juodi rėmeliai kažkiek per stori. Sėkmės tobulėjant tau! Niekada nevėlu tobulėti! @@@ Svarbiausia, kad nuotrauka būtų geros kokybės, nes čia paprasti avatarai ir tiek. Gali su opacity kartais pažaisti, tuos blur'us uždėt ir t.t. Man, kaip tie avatarai su tom mergom nepatinka, tai ką žinau ant vieno avataro per stori rėmeliai, ir šiaip visur jie per stori, ten kur yra tie permatomi, nereikia tokių storų. Dekuj už nuomones, stengsiuosi tokiu rėmelių nedėt ir šiaip tobulėt. Užmečiau jums po "Patinka" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Vasaris 3, 2015 1.Variantas nelabai patiko,nepatiko stockas. 2.Variantas kažkoks per daug ištempas į viršų. 3.Na o su trečiuoju neturiu prikibt,kitus avatarus daryk kaip trečią. Sekmes tobulėjant. Edvinas_Din 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Gallardo 4 Parašė Vasaris 3, 2015 Kaip pirmas kartas tai geri! Sekmes tobulejant Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Vasaris 3, 2015 Na man nelabai patiko avatarai, sėkmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvinas_Din 15 Parašė Vasaris 3, 2015 Dekuj už nuomones, stengsiuosi patobulėti, kurie parašė kas blogai/gerai uždėjau po Like Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Fralin 28 Parašė Vasaris 3, 2015 Visu pirma avatarų kokybė nelabai gera, remeliai taip pat nelabai geri , geriau padaryk stroke 1 ir overlay nustatyk. Edvinas_Din 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Savas_Mode 54 Parašė Vasaris 3, 2015 Kaip pirmi tai gal ir nieko,bet labai jau lengvi čia jie Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Frontas 42 Parašė Vasaris 5, 2015 Nesvarbu lengvi,ar lievai atrodo kam,bet pirmas blynas tikrai šiuo atveju neprisvilęs. Sekmės kuriant draugeli. ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arvydas_Torres 62 Parašė Vasaris 5, 2015 Nelabai man patiko, nes trūksta kažkokios efektūros bei negražūs stock'ai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Vasaris 7, 2015 Puikus gfx darbas/ darbai sėkmės tau dirbant toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose