♔ Anthony_Marcello ♔ 17 Parašė Gruodis 2, 2015 *Jūsų Vardas_Pavardė : Anthony_Marcello *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Chevrolet Camaro ZL1 2014 ( Pritaikyta ant Infernus automobilio, tačiau galima pasirinkti ant kokio automobilio norit įsirašysi, instaliacija automatiška, nereikia jokių papildomų programų.) Daužosi realistiškai, braižosi ir t.t *Modifikacijos Nuotrauka/Video : *Parsiuntimo nuoroda : http://www.gamemodding.net/en/getmod-172388 Tony_Farconni 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aomine_Daiki 118 Parašė Gruodis 3, 2015 Asmeniškai man jis nevere akies kad ten gerai paturinguotas ir padaryti jam skrita daug laiko nereiške kad akį vers. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
♔ Anthony_Marcello ♔ 17 Parašė Gruodis 3, 2015 Asmeniškai man jis nevere akies kad ten gerai paturinguotas ir padaryti jam skrita daug laiko nereiške kad akį vers. Kiekvienas turi savo skonį, pagal mane jis akį veriantis ir jame gana daug darbo įdėta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Amandas 219 Parašė Gruodis 4, 2015 Tikrai gera modifikacija, sutinku su temos pavadinimu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eimantas_Otero 257 Parašė Gruodis 4, 2015 • Kapotas atviras. • Ratai negražūs. • Arba dėl ENB, arba šios mašinos kokybė nėra pati geriausia. Išvardinau tai, kas man nepatinka šioje modifikacijoje. Nuotraukas kitą kartą daryk pats, atrodys geriau manau tikrai. Bet šaunu, kad daliniesi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jery_Black 30 Parašė Gruodis 4, 2015 Gan graži modifikacija,mldc kad kelį modifikacijas į foruma,sekmės tau toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose