Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.5.5] Daugiau veiklos teisėsaugai ir gaujoms.

Pacan Marozas

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Pacan_Marozas

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:

      Gaujos galėtu pagrobinėti serverio žaidėjus ir vežti į užmiestį(Ne į savo bazę). Pagrobę žmogų gaujos vadas ar kitas atsakingas gaujos atstovas galėtu parašyti komanda /pagrobiau Vardas_Pavardė 5.000€ ir į policijos raciją praneštų ,kad Vardas_Pavardė ir gaujos nori išpirkos 5.000€. Policija staigiai turėtu sureguoti ir vykti į būstine ten kur laikomas pagrobtasis ir turi jį išvaduoti. Gauja būtų nusižiūrėjus auką ir staiga tą žmogų pagrobtu. Kuo auka daugiau žinomesnė serveryje t.y (Savininkas, prižiūrėtojas, direktorius, pavaduotojas) tuo išpirkos kaina didesnė. Gauja galėtu grobti tik su specialiu autobusiuku į kurį galėtu įsodintį auką ir vežtį į slaptavietę.

    Aukos laikymo vietą galėtu keisti pats gaujos vadas. Tačiau būtų galima keisti į savaitę viena kartą. Kodėl ją reikėtu keisti? Todėl ,kad policija jau žinotu ir mokėtu prie vienos vietos privažiuoti ir lengvai galėtu atgrobti,o jaigu ta vieta kur laikomas pagrobtasis yra nežinomoje policijai tai policijai būtų sunkiau susiorentuoti ir būtų sunkiau atgrobti.

     Išpirkos kainą kaip ir sakiau priklauso nuo to kokia svarbi asmenybė yra pagrobta.

     Jaigu policija nesugebės atgrobti policijos valdžia turės mokėti išpirka už tą pagrobtajį žmogų ,nes policija nesugebėjo atgrobti.

     Auka negalėtu atsijungti kitaip ji būtų nubausta. (Kaip gali sugalvoti pats savininkas).

     Į dieną galėtu pagrobti tik 2-3 asmenis.

    Atgrobinėjima eiga būtų paprasta. Policija sušaudžius visus gaujos narius turėtu bėgti ieškoti pagrobtojo ir jį išvaduoti. Pagrobtasis būtų surištas ir negalėtu kalbėti ,nes jis pagrobtas gi. Policija atvykus suranda pagrobtaji ir jį išvaduoja ir nemoka išpirkos ,bei gauna į darbo pelną kažkiek pinigų.

    Teisėsauga atgrobinėti turi laiko 20-30 minutes. Nes kol policija atvažiuos iki tos vietos kur laikomas pagrobtasis ir kol nužudys visus gaujos narius tai užtrunka laiko

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų daugiau veiklos policijai ir gaujoms.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):

Turiu sugalvojęs gerų vietų kur būtų galima laikyti pagrobtajį.

http://www.part.lt/perziura/64cbeea7b6042c237c61955e66388a33977.png

http://www.part.lt/perziura/0dd5efa77de5c0a8e8731705554b6e05367.png

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sakyčiau prieš. Kodėl? Nes gaujos aktyviai grobtu o teisėsauga tiesiog tingėtu atgrobinėti. Taip jeigu pavogtu kokia nors serverio darbo valdžia tai savaime jie varytu atgrobinėti, bet paprasto žaidėjo jie dar pagalvotu ir patingėtu. Buvo jau tokia įdėja matyta kitame serveryje [Peace], bet nieko gero iš to nesigavo. Teisėsauga neatgrobinėja, žaidėjus palieka ore. Ir dėl to žaidėjai susinervuoja ir noras žaisti šitame serve vis mažėja. Tai nepyk, čia mano asmeninė nuomonė. O situacijų butu tokiu:

423dbfab79ab50f51c174c11071b31ae780.png

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Iš vienos pusės esu už, nes tiek gaujiniams tiek policininkams atsiras daugiau veiklos, bet iš kitos pusės esu prieš nes atsiras visokių nenaudėlių kurie bugins žaidėjus, palikinės juos vandenyje, ore ar kitur ...


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.