Aivaras_Minas 6 Parašė Vasaris 3, 2015 ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Genijus_Minas ✔ Koks tai pasiūlymas: Akcijų birža ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Reikėtu sukurti akcijų birža kurioje galėtum pirkti ir parduoti turimas akcijas, jų nebūtu begalybė būtu tam tikras vienos akcijos kiekis kuris kas para pilnės, tarkim yra vienos rūšies akcijų 100 ir jų niekas neperka tai po paros jau bus 200 ir taip toliau, bet jei per para jas išpirktu tai kita para jų būtu 100 nes į para atsiranda 100 akcijos, vėliau jei tų akcijų yra 200 ir kiti turintis tos akcijos ja parduoda tarkim 50 žaidėju parduoda 1000 akcijų tai iš viso jų bus 1200 na tikiuosi čia supratote ką norėjau pasakyti:D Tai pat akcijų kainos svyruoti dažnai tarkim kas 5min keičiasi jų kaina, bet tu nežinotum kada jos kyla o kada brangsta, reiktu sugalvoti kuo daugiau skirtingų akcijų vienos būtu labai pigios o kitos labai brangios....Tikiuosi supratote mano idėja:) Taipogi reiktu sukurti ir akcijų krepšeli kuriame rašytu kokias akcijas turi kiek jų turi kiek mokėjai už viena kiek iš viso mokėjai kiek vertos jos dabar.Tai pat būtu visu tavo senai pirktu akcijų išrašai, juos galėtum ištrinti.. Galimos akcijos: Orlen Lietuva Gardesis Statoil Achema Microsoft Teo Google SEB Senukai Lukoil Baltija Nokia Vodafone Alita Gubernija Lietuvos Energija Lietuvos Dujos Baltika Apranga Pramprojektas Vilniaus baldai Utena Švyturys Škoda auto Kraft Foods Lietuva Pieno Žvaigždės Lesto City Service Rinkos flagmanas Šiaulių bankas Stumbras Ekspress Grupp Vilkyškių pieninė Klaipėdos nafta Žemaitijos pienas MG Baltics Lietuvos geležinkeliai Lietuvos dujos Norfa SBA koncernas Kauno grūdai Swedbank Mineraliniai vandenys Lytagra Krekenavos agrofirma ACC Distribution Mars Lietuva Nemuno vaistinė Marijampolės pieno konservai Akmenės cementas Klaipėdos mediena Krasta Auto Dotnuvos projektai Ermitažas Vičiūnai ir partneriai✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Nu čia tikrai jau unikalu ir įdomu..... ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą) Stella_Artois 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Logi_Call 75 Parašė Vasaris 3, 2015 Aš už tikrai būtų kažkas tokio nematyto. Matosi kad stengeisi netgi tiek Uabų surašei tikrai UŽ John_Juske Aivaras_Minas 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Stella_Artois 10 Parašė Vasaris 3, 2015 Tik pagalvojau rašyti šią įdėja, bet pasinaudojau prieš tai paieška ir žiūrių jau šviečia ji čia, pavelavau pats ją parašyti , Velniškai gera įdėja, aš esu už ją, kad ji būtų serveryje. Aivaras_Minas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis Chill 23 Parašė Vasaris 3, 2015 Tikrai uz sita ideja matosi zmogus masto! SwedBank nickas yra serve bet uz vis tiek! Aivaras_Minas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Linas'Dpro 52 Parašė Vasaris 3, 2015 Akcijų pavadinimus visus nuo Zoom'o nukopijavai? xD Na nesvarbu,bet sakau už Aivaras_Minas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras_Minas 6 Parašė Vasaris 3, 2015 Akcijų pavadinimus visus nuo Zoom'o nukopijavai? xD Na nesvarbu,bet sakau už nuo vieno internetinio žaidimo :F bet ne to kur parašei tu:D bet viska rašiau pats nes nėjo nukopijuoti Linas'Dpro 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Vasaris 3, 2015 Sakyčiau didelis Už idomi idėja. Aivaras_Minas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rafael_Nadal 71 Parašė Vasaris 4, 2015 Aš irgi už. Verslininkystė pradėtu klestėti serveryje Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ada_Jurkutaitis 41 Parašė Vasaris 4, 2015 Noriu paklausti, ar pats sugalvojai tas akcijas ar kopijavai? aš už. Aivaras_Minas Ali_Pacino 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fedia_Damnas 104 Parašė Vasaris 4, 2015 Štai ši idėja man patiko ir su ja sutinku, taip pat skatintu jaunuosius investuotojus (virtualiai), nieko neprarandant, bet tada siūlau papildyti, kad akcijos statūsus padaryti tokius pat kaip realybėje, kad kiltu ir kristu jų vertė panašiai (tik greičiau) ir taip pat siūlau, jog akcijų vertė keistusi kas 12h-1 dienos. Dark_Christians Aivaras_Minas 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras_Minas 6 Parašė Vasaris 4, 2015 Noriu paklausti, ar pats sugalvojai tas akcijas ar kopijavai? aš už. Jei skaitytum komentarus rastum atsakymą... Štai ši idėja man patiko ir su ja sutinku, taip pat skatintu jaunuosius investuotojus (virtualiai), nieko neprarandant, bet tada siūlau papildyti, kad akcijos statūsus padaryti tokius pat kaip realybėje, kad kiltu ir kristu jų vertė panašiai (tik greičiau) ir taip pat siūlau, jog akcijų vertė keistusi kas 12h-1 dienos. Matomai neatidžiai skaitei nes aš ir rašiau kad jos kiltu ir kristu kitaip nebūtu naudos jų pirkti:D Dėl laiko tai nžn manau 12h per ilgai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Vasaris 4, 2015 Labai unikali tikrai idėja saka UŽ visu 100%. Reikia tokio dalyko serve. Aivaras_Minas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arijus_Ltu 407 Parašė Vasaris 4, 2015 Tikrai aš už šią idėja, jei būtų tos akcijos čiuju visas nusipirkčiau Akmenės cemento Be to kaip rašiai, kad kainos akcijų kistų kas 5min, geriau galėtų jei padarytų būti kas koke 1h. Good_Girl Guy_Saget Aivaras_Minas 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arvydas_Torres 62 Parašė Vasaris 5, 2015 Tikrai sutikčiau su šiuo pasiūlymu, kadangi jis tikrai padarytų serverį unikalų (žvelgiant iš šio pasiūlymo pusės), bet manau, jog tokias idėjas reikėtų įgyvendinti tuomet, kuomet serveris šiek tiek įsibėgės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Richard_Gere 0 Parašė Vasaris 5, 2015 Unikali, puikiai sugalvota idėja. Manau pridėtų dar įdomumo ir susidomėjimu serveriu! Aš sakau UŽ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Night_Side 0 Parašė Vasaris 5, 2015 Aš tiktai už nes to dar niekas nematė ir viska tiksliai aprašiai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnoldas_Bmw 2 Parašė Vasaris 6, 2015 Aš už naudinga manau būtų serveriui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Malboro 0 Parašė Vasaris 8, 2015 NA tikrai unikaliai čia už.Pritariu tikrai gera idėja. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Shadow 1 Parašė Vasaris 8, 2015 Šiaip įdomiai čia būtų su tom akcijom, bet nemanau kad reikia, prasidėtų ten verkimai visokie kad praranda tarkim pinigų ir pnš, o dabar yra bizniai tai manau kad prieš Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Madd_Lion 12 Parašė Vasaris 10, 2015 Tikrai unikali įdėja, įdomi. Bėje iš kur Dotnuvos projektus žinai? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras_Minas 6 Parašė Vasaris 11, 2015 Šiaip įdomiai čia būtų su tom akcijom, bet nemanau kad reikia, prasidėtų ten verkimai visokie kad praranda tarkim pinigų ir pnš, o dabar yra bizniai tai manau kad prieš Kokie dar verkimai? Jei perka turi suprasti, kad rizikuoja, o jei verks tai jų bėda, kad nemoka skaičiuoti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Linsweet_Candy 0 Parašė Vasaris 11, 2015 (redaguota) už Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 13, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kaimo_Tėvas 223 Parašė Vasaris 12, 2015 Gan įdomi tikrai įdėja, bei gerai skamba, manau tikrai pagyvintų žaidimą ir būtų įdomiau.Su tokiomis įdėjoms tai ohohoh toli nueisi.Už Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Linsweet_Candy 0 Parašė Vasaris 13, 2015 už Gaunate admin -Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvinas_Din 15 Parašė Vasaris 14, 2015 Aš esu už, įdomi ir unikali tokia idėja, norėčiau matyti GreenSide ja Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose