Jery_Black 30 Parašė Gruodis 6, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Jery_Black • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Mano pasiūlymas bus toks kai gauni švenčiu priza pvz:moliūga ant galvos ar kalėdinė kepurė kad liks visam laikui,o uždeti su komanda /prizai išmeta gui lentele kur bus surašyta kielintų metų ir kokio šventės priza įvygdė • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:Gražiau atrodys,kai filmoji video gražiau atrodys žmones,ir t.t • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Mantas_Sprite Mantas_Playerr 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
♔ Anthony_Marcello ♔ 17 Parašė Gruodis 6, 2015 Už, visai nieko pasiūlymas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Gruodis 7, 2015 Manau nėra orginalu,ypač kaip jau toks dalykas yra kituose servuose. Aš prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justinas 94 Parašė Gruodis 7, 2015 Prieš, nereikia tų kalėdinių kepurių užtenka ir taip... Tegu, prie to padaro, kad bent jau snigtu. > Gal kažkiek paįvairins žaidimą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
♔ Anthony_Marcello ♔ 17 Parašė Gruodis 8, 2015 Būtų osu, jeigu kepuraites ir sniegą padarytų. Kodėl jūs prieš kepuraites? Taigi atgyvins žaidimą, bus dar įdomiau žiūrėti į monitoriaus ekranus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo Bandit 288 Parašė Gruodis 8, 2015 Nebutina bet kodėl to nepadarius dėl smagumo Už Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius Sweet 213 Parašė Gruodis 9, 2015 Aš prieš vien dėl to, kad serveris išlaikytų unikalumą, o ne būtų kopijuotas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aomine_Daiki 118 Parašė Gruodis 10, 2015 Aš prieš nes yra kituose projektuose tokie dalykai ir jei padarytų manau visi projektų savininkai sakytų copy past tai manau nereike tik per šventes uždeda ir užtenka. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose