Tony'Verona 51 Parašė Gruodis 8, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė : Orange'N Kokios pagalbos jums reikia : Dėl ENB Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : Kadangi esu visiškai žalias tokiuose dalykuose norėčiau pasidomėti, ar reikia gero kompiuterio geram ENB? Nes mano tikrai silpnas.. žinau kad 2 ramai tik.. Gal kas paaiškintumėt kaip atsisiust? Įdiegt? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
KKirigaya 43 Parašė Gruodis 8, 2015 Yra visokių ENB tipų, LOW-END (silpniems kompiuteriams) iki HIGH-END (stipriems kompiuteriams). Atsisiunti pagal save, ir visus failiukus tiesiog keli į GTA:SA direktoriją, viskas. Dar jeigu neveikia, žaidime spaudi: SHIFT+F12 ir jis įsijūngs. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Gruodis 9, 2015 Yra pilna ENB , kai kurie susikrstyti nuo LOW < HIGH , iki VERY HIGH , ir t.t . Na jei tavo PC "medinukas" , tai tikrai manau suprasi kad HIGH , VERY HIGH ENB , iškarto teks pamiršti. Beje nepatariu naudoti AUTO INSTALL ENB. (Man per juos teko nekartą persirašyti GTA SA) Na o liečiant LOW ENB, priklauso kas sudaro ta patį ENB , būna šalia pridėtas Dangaus modas (Timecyc) , Saulės (Lensflare) ENB PALLETE pasrinkimas ir t.t Bet pagrindinius ENB failiukus tai sukelį į pačia GTA SA trajektorija. Ir kaip minėjo Kazuto , įjungimas bei išjungimas SHIFT + F12 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martynas 237 Parašė Gruodis 9, 2015 Sveikas, matau, jog kiti žaidėjai pateikė detalų aprašymą tavo pateiktu klausimu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose