Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.5.6] Pasiūlymas dėl mašinos daužtumo.

Pacan Marozas

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Pacan_Marozas

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymąVisai neblogai būtų padaryti ,kad kiekvienas nuosavos mašinos daužtumas nuimtu kažkiek mašinos greičio. Tarkim kai mašina sprogsta būtų pamažinamas mašinos maksimalus greitis Nuo 215km/h iki 212km/h ar mažiau.  Tai reiškia ,kad kuo mašina daugiau daužtumo turi tuo lėčiau ji važiuos. Jaigu naujos mašinos maksimalus greitis 215km/h ir ji sprogo 3 kartus tai jaigu sumažinus greitį po 3km/h tai taptu maksimalus greitis 205. Kuo daugiau mašina buvo susprogusi tuo ji bus lėtesnė.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Dabar rodo kiek mašina yra sudaužyta tačiau tai jokios naudos neturi ir kaina nelabai krenta tačiau jaigu būtų tokia sistema tai mašinos daužtumas turėtu didelę reikšmę. Nes dabar galima sakyti neturi jokios reikšmės.

Dar žaidėjai pradėtu labiau saugoti mašinas.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Tikriausei gali kilti tokių problemų ,kad mašina sušaudoma ir sprogsta. Tai jaigu mašina sušaudo kitas žaidėjas tai greitis nesumažėtu. Mašina susinaikinti galėtu tokiu atveju jaigu ji per daug sutrankoma ir ji sprogsta arba įkrenta į vandenį.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

PRIEŠ! Būtų labai daug pykčiu tarp žaidėju, kam mum to reikia? Visiškai nereikalingas dalykas. O kad pavyzdžiui kuo daugiau daužtumo tuo dažniau reikia keist mašinos detales, ji neužsiveda, užgesta, nebestapdo, v čia tikrai būtų šaunu. O čia.. šlamštas

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.